Doživite nepozabno noč čarovnic v ALEJI

Ali ste pripravljeni na najbolj strašljivo noč v letu? Se že veselite izrezovanja buč in čarovniških kostumov? Najbolj sodobno nakupovalno središče na svetu ALEJA vas bo ta konec tedna navdušilo s čarovniškim vzdušjem ob noči čarovnic, ki bo očaralo tako mlade kot tudi mlade po srcu.

V soboto, 28. oktobra, bodo od 16. do 19. ure v osrednjem prostoru ALEJE potekale številne delavnice za najmlajše obiskovalce. Otroci bodo lahko ustvarjali čarovniške klobuke, spletali pajkove mreže, barvali buče in izdelovali duhce. S čarovnico bodo zmešali čarobni napoj ter sooblikovali plesno koreografijo za pravi ALEJIN coprniški ples. Poskrbljeno bo tudi za strašljivo poslikavo obrazov v duhu noči čarovnic.

ALEJA je modna prestolnica, ki narekuje tudi jesenske modne trende. V številnih trgovinah obiskovalce tako čakajo kolekcije, dostopne za vsak žep, izbirajo pa lahko med skoraj 1000 blagovnimi znamkami. Letošnjo modno jesen zaznamuje kombinacija retro in futurističnih elementov, igra s teksturami ter plastenje oblačil. Prehod sezone je obarvan v nevtralne barve, kjer prevladujejo belkaste, kremne, čokoladne barve in sivi odtenki. Za drzne so tu kovinske barve, ki bodo popestrile jesensko in zimsko garderobo.

Novembra pa pripravljajo še posebno modno nagradno igro z bogatimi nagradami.