To je najboljše živilo za razstrupljanje organizma

Stebelna zelena čisti telo strupov. (foto: freedigitalphotos.net)

Je eno redkih živil, ki jih lahko jeste v neomejenih količinah in zraven še hujšate. Sto gramov vsebuje le 14 kalorij. Je odlično živilo, ki razstrupi in obnovi celo telo!

Če se lotite razstrupljanja ali čiščenja telesa strupenih toksinov, s tem pripomorete, da se vam vrne energija, odpravite utrujenost, spet vzpostavite ravnotežje v telesu, okrepite imunski sistem in pospešite metabolizem. S tem je vaše telo veliko bolj zdravo in počutje odlično.

Razstrupljanje telesa je še najbolj priporočljivo v pomladnih mesecih. Čez zimo si največkrat naberemo nekaj odvečnih kilogramov, jemo manj zdravo hrano in vse to se pozna tudi pri zdravju in počutju.

Za razstrupljanje telesa je eno boljših živil zelena. Pojeste jo lahko, kolikor želite, pa boste shujšali in si uredili prebavo. Dodate jo lahko v razne zelenjavne juhe, jeste jo lahko vsak dan in tako pospešeno odpravljate strupene toksine in razne strupe iz telesa.

Lahko si pripravite tudi razstrupljevalno dieto z zeleno. Traja sedem dni, v tem času jeste le zelenjavno juho. Pojeste jo lahko kolikor želite. Pripravite jo tako, da skuhate velik lonec zelenjave, ki jo narežete na majhne koščke. Uporabite lahko zeleno, rdečo čebulo, zelje, korenje, kolerabo, ohrovt, cvetačo, paradižnik, rdečo papriko, poper in sol.

Tako pripravljena zelenjavna juha bo pripomogla k hitremu čiščenju telesa, poleg tega pa boste z njo tudi uspešno odpravili kar nekaj odvečnih kilogramov. Pojeste jo lahko v neomejenih količinah, jeste jo lahko po večkrat na dan, vmes pa pijte vodo.

Če se vam teden dni zdi predolg, naredite razstrupljevalno kuro v treh dneh.