Poznate trik z zažganim česnom? Navdušeni boste

foto: pexels.com

S tem zelo močnim nasvetom se boste repili vseh virusov in bakterij v trenutku. Potrebujete česen, ki je živilo, vredno zlata. Preberite in preizkusite sami!

Česen je zelo staro in znano naravno zdravilo. Je močan antibiotik, deluje proti bakterijam, glivicam, dezinficira, čisti naše telo. Česen vsebuje več kot 200 različnih zdravilnih snovi, med njimi glicin, eterično olje, kalcij, fosfor, selen, vitamine. Deluje proti streptokoku, tifusu, glivicam, bakterijam, virusom.

Z njim lahko temeljito očistite tudi zrak stanovanja, vsake toliko lahko pripravite pripravek, s katerim boste dezinficirali sobe, v katerih živite.

Potrebovali boste glavico česna. Previdno odstranite vse stroke in vzemite del s pecljem, ki vam je ostal. Tega dajte v posodico in prižgite. Postavite v sobo, zaprite okna in vrata ter počakajte, da česnovi olupki s steblom izgorijo. Dim, ki se vije, ni najbolj prijeten, a prav ta uniči vse bakterije in viruse ter razkuži stanovanje. S tem trikom se boste rešili gripe, prehladov, bolečega grla in ostalih pljučnih bolezni.

Svetujemo vam, da ta trik naredite takrat, ko lahko stanovanje za nekaj časa zapustite. Prižgite olupke, prepričajte se, da so zgoreli, da je vse v redu in da ni nevarnosti, da bi se kaj vnelo, nato zapustite stanovanje za uro ali dve. Ko se vrnete pa temeljito prezračite prostor.