Pripravite zdravilo za hemoroide in se jih za vedno rešite

(foto: freepik.com)

Hemoroidi so ena izmed najbolj pogostih težav. Pojavljajo se tako pri ženskah kot pri moških. Odpravite jih z doma pripravljenim zdravilom, ki učinkuje zelo hitro.

S tem domačim receptom lahko sami poskušate odpraviti težave s hemoroidi. Recept je enostaven, bodite vztrajni, rezultati so zelo pozitivni.

Za pripravo boste potrebovali žlico medu, 10 gramov stisnjenega propolisa, 50 ml rastlinskega olja (vseeno katerega), 50 gramov kvalitetnega čebeljega voska.

Med zmešajte s propolisom. Uporabite leseno žlico, mešajte v stekleni posodici, da dobite homogeno zmes. V drugo posodo nalijte rastlinsko olje in dodajte čebelji vosek. Postavite na štedilnik in kuhajte do vrenja, mešajte. Ko zmes zavre, odstavite in ohladite. Ko ima zmes okrog 60 ali 70 stopinj, dodajte med in propolis in vse dobro zmešajte.

Domača mast za zdravljenje hemoroidov je pripravljena. Hranite jo v posodici v hladilniku.

Kako jo uporabljati?

Naredite majhne ovalne palčke iz te masti, dajte jih v zamrzovalnik, da zamrznejo, nato pa vsak večer pred spanjem vstavite takšno svečko v anus. Seveda morate pred dobro poskrbeti za higieno. Takšne svečke izdelujte za vsak večer in jih jemljite redno, vse dokler težave s hemoroidi ne bodo izginile.

Preden sami pričnete z zdravljenjem hemoroidov, mora vašo bolezen diagnosticirati zdravnik.