Popijte dve žlički, pa se boste takoj znebili odvečnih kilogramov

(foto: pexels.com)

Ta recept je zares fantastičen! Že majhna količina vsak dan naredi velik čudež za naše telo. Dovolj sta dve žlički dnevno, pa boste v rekordnem času odpravili odvečne kilograme. Kako deluje?

Ne le, da ta naravni pripravek zelo uspešno topi odvečno maščobo, pomaga tudi krepiti možgane, izboljšuje spomin in sluh. Ta naravni pripravek je prav zato zares nepogrešljiv. Pripravite si ga in izboljšajte z njim svoje zdravje in počutje.

Glavna sestavina recepta je surova redkvica, ki je bogata z vitamini B, vsebuje pa tudi kalij, magnezij, fosfor in železo. Izboljšuje metabolizem, uravnava prebavo in odpravlja zaprtost, čisti telo strupov, spodbuja množenje zdravih bakterij, zmanjšuje alergije, odlična pa je tudi v boju z utrujenostjo.

Za pripravo boste potrebovali 125 gramov surove redkvice, tri limone, tri žlice medu.

Redkvice očistite in jih zmeljite, dodajte sok treh limon in med. Dobro premešajte in dobljeni pripravek shranite v kozarcu s pokrovom.

Hranite na hladnem in temnem, vsak dan pojejte po eno žličko pripravka dvakrat na dan. Najbolje je, da prvo vzamete zjutraj na tešče ali pred kosilom, drugo pa zvečer pred večerjo ali pa tik pred spanjem. Vztrajajte in navdušeni boste nad rezultati!