Pila je vodo z limono in medom. Preverite, kaj se ji je zgodilo

foto: freedigitalphotos.net

Imele je neznosne bolečine, bila je odvisna od tablet proti bolečinam. Nato je vsako jutro leto dni pila toplo vodo z žličko medu in sokom polovice limone. Preverite, kaj se je zgodilo!

Crystal Davis je komaj hodila zaradi vseh bolečin, ki jih je čutila v kosteh in sklepih. Odločila se je, da poskusi s preprostim receptom, s pitjem tople vode, ki ji primešamo žlico medu in sok limone. Ta napitek je pila eno leto, vsako jutro na tešče, poroča tuj medij.

Kot je povedala sama, se je v letu dni naredil pravi čudež, njeno telo se je prerodilo. Ko je pričela s pitjem tega zdravilnega napitka, ni bila nikoli več prehlajena, izginile so bolečine v želodcu, izginil je glavobol, bolečine po vsem telesu. Ko je nekaj časa pila napitek, jo je popolnoma minila želja po kavi. Brez nje je lahko imela dovolj energije za ves dan in je ni več potrebovala.

Voda z medom in limono je zelo zdravilen napitek. Dokazano je, da zdravi celo telo, krepi imunski sistem, preprečuje infekcije sečil, izboljšuje prebavo, zdravi črevesje, deluje antibakterijsko, zdravi želodec, odpravlja strupene toksine iz telesa in pomaga pri vzdrževanju zdrave telesne teže.

Kot je še povedala Crystal, se, odkar pije zdravilni napitek, opazijo tudi spremembe na koži. Ta je bolj prožna, napeta, mladostna in zdrava. Svetuje pitje tega napitka, saj je to najcenejši način, da si povrnete zdravje celega telesa.