Neverjetna metoda: organizem se sam prične uspešno boriti pred vsemi boleznimi

Ljudski recepti pomagajo in krepijo. (foto: freepik.com)

S to enostavno in staro metodo lahko dosežete v zelo kratkem času, da ne boste več zboleli. Poskusite in se prepričajte sami.

Kot preventivo se to metodo izvaja vsako jutro na tešče, če pa ste bolni, jo izvajajte trikrat na dan, zjutraj na tešče, pred kosilom in pred večerjo.

Ali ste vedeli, da se naš organizem čisti strupenih snovi na dva načina. Eden je preko črevesja, drugi pa preko žleze slinavke. Kadar želimo telo čistiti preko žleze slinavke, jo je potrebno prej stimulirati.

Obstaja več kot pet tisoč let star in zelo zdravilen nasvet, ki prihaja iz ajurvede. Indijski recept obljublja zdravje in zaščito pred vsemi boleznimi. Opisuje pravilno žvrkljanje olja v ustih in s to metodo se telo temeljito očisti ter zaščiti.

Kako žvrkljati olje v ustih?

Potrebovali boste kvalitetno, hladno stiskano sončnično, sezamovo ali oljčno olje. Metoda je preprosta. Vsako jutro na tešče žvrkljajte v ustih žličko olja 15 do 20 minut, nato pa ga izpljunite in dobro sperite usta s toplo vodo.

Če ste bolni, je priporočljivo metodo izvajati trikrat na dan, pred jedjo.

Kaj se med izvajanjem te metode dogaja?

Medtem ko vi žvrkljate olje v ustih, se zamenja nekaj litrov krvi, ta se čisti strupov. Ti se nabirajo v olju v ustih. Zato je tako pomembno, da ga vedno izpljunete.

Ko se telo osvobodi strupenih toksinov, se prične bolj intenzivno boriti proti boleznimi. Ta metoda lahko pozdravi mnoge bolezni, le vztrajati morate in jo izvajati redno.

Za akutne bolezni izvajajte metodo trikrat na dan teden dni, za kronične bolezni izvajajte trikrat na dan nekaj mesecev. Potem pa jo izvajajte vsak dan zjutraj na tešče. Redno.

Ko začnete izvajati to metodo, boste morda imeli nekaj težav. Postopoma podaljšujte čas žvrkljanja, da dosežete 20 minut.

Ko metodo izvajate že dolgo časa in jo izvajate kot preventivo, je dovolj, da žvrkljate olje 15 minut na dan.

Priporočljivo je tudi savnanje, masaža, kopeli s sodo bikarbono. Na tak način bo razstrupljanje še bolj uspešno.