Najmočnejši napitek, ki odpravlja bolečine, preprečuje vnetja, celo raka

Kurkuma pomaga pri hujšanju, ščiti pred rakom in demenco. (foto: Pixabay.com)

Ali ste vedeli, da si lahko z zelo enostavnim napitkom izboljšate zdravje in počutje celega telesa, odpravite bolečine, preprečite nastanek vnetij in celo preprečite razvoj raka!

Zdravilni napitek si lahko hitro pripravite sami. Vsebuje več kot tristo zelo močnih antioksidantov, ki preprečujejo razvoj mnogih, tudi zelo hudih bolezni. Z rednim pitjem tega zdravega napitka, lahko preprečite tudi razvoj raka in demence.

Potrebujete četrt žličke kurkume, košček ingverja, eno limono in eno grenivko.

Olupite limono in grenivko, poskušajte obdržati čim več belega sloja pod olupkom. Nato narežite na koščke, naribajte ingver in vse skupaj dobro pretlačite s paličnim mešalnikom. V napitek zmešajte še četrt žličke kurkume in takoj popijte. Najbolje je, če tak napitek pijete na tešče vsako jutro.

Napitek vsebuje živila, ki so zelo močna naravna zdravila, skupaj pa tvorijo pravi čudežni napitek. Limona in kurkuma skupaj delujeta proti mnogim boleznim, tudi proti artritisu, preprečujeta otekanje sklepov, odvajata vodo iz organizma, zdravita vnetja, urejata prebavo, preprečujeta razvoj rakavih celic in demenco. Poleg tega napitek vsebuje tudi ingver in grenivko. Grenivka je eden najmočnejših naravnih antibiotikov. Če so v njej pečke, jih ne zavrzite, prav tako jih zmešajte v napitek, saj ravno te vsebujejo največ naravnih zdravilnih snovi.

Z napitkom boste preprečili tudi razvoj srčnih bolezni, zaščitili ožilje, uredili prebavo in pospešili metabolizem, razstrupili organizem, se znebili strupenih toksinov, pospešili delovanje jeter in izboljšali zdravje kože.