Močan recept, ki čisti kri in ekspresno topi maščobo

Fige odpravljajo zaprtost. foto: freepik.com

Neverjetno je zdravilen in močan, sestavljen le iz dveh sestavin. Mnogi so ga že preizkusili in trdijo, da deluje!

Zaradi hitrega tempa življenja, nepravilne in nezdrave prehrane, premalo gibanja, je danes zelo pogosta težava povišan krvni sladkor, povišan nevarni holesterol, tudi debelost. Vse to pa lahko privede do resnih bolezenskih težav, do obolenj srca in ožilja, tudi do infarkta.

Strokovnjaki svetujejo, da pri zdravniku izvajate redne preglede krvi, le na tak način boste vedeli, kako zdravi ste. In če imate težave s povišanim krvnim tlakom, s holesterolom, sladkorjem, če imate v krvi preveč maščob, če imate preveč kilogramov, potem poskusite izboljšati svoje zdravje s tem naravnim pripravkom.

Potrebovali boste fige in jabolčni kis.

Pripravek naredite že zvečer, popili pa ga boste naslednjega jutra. Vzemite tri suhe slive in jih z zobotrebcem večkrat prebodite. Nato jih dajte v steklen kozarec, vanj pa nalijte še dva decilitra kvalitetnega jabolčnega kisa. Pustite 12 ur na sobni temperaturi. Zjutraj pa takšne fige pojejte. Jabolčnega kisa ne zavrzite, zvečer vanj ponovno dajte tri suhe fige. Kis lahko uporabljate sedem dni, nato pa nalijte novega.

Kuro izvajajte dva tedna.