Ljudski recept, ki hitro okrepi kri

Stari ljudski recept pomaga krepiti kri. (foto: Pixabay.com)

V prispevku boste našli zdravilen in enostaven ljudski nasvet, s katerim si boste lahko na povsem naraven način izboljšali in okrepili kri, preprečili anemijo ter si povrnili energijo.

Če imate tudi vi težave s slabšo krvni sliko, če vam primanjkuje železa, se borite z anemijo, vam primanjkuje energije in ste slabšega počutja, si lahko pripravite ta stari ljudski recept.

Za pripravo zdravilnega napitka boste potrebovali pol kilograma kvalitetnega cvetličnega medu in po pol kilograma limon, jabolk, rdeče pese in korenja.

Limone olupite in narežite na kocke, očistite korenje, rdečo peso in jabolka. Če imate domača živila, vam jih ni potrebno lupiti. Narežite na kocke in zmešajte v mešalniku, da dobite gladko zmes. Nato zmes postavite za 24 ur v hladilnik, nato pa precedite skozi gazo. V dobljeni sok zmešajte še pol kilograma medu, nalijte v steklenico in hranite v hladilniku.

Vsak dan popijte po pol decilitra pripravka pred zajtrkom, kosilom in večerjo. Vztrajajte vsaj tri tedne. Ko vam napitka zmanjka, pripravite novega.

Kuro lahko večkrat ponovite.