Le ena žlička na dan, pa se vam bo povrnila energija in okrepilo zdravje

Ljudski recepti pomagajo in krepijo. (foto: freepik.com)

V prispevku boste našli zelo učinkovit nasvet, s katerim boste okrepili organe, polepšali kožo, se pomladili in izboljšali svoje zdravje. Tudi shujšali boste in se razstrupili. Poskusite, ne bo vam žal.

Jetra so zelo pomemben organ v našem telesu. Skrbijo za obnavljanje krvi, krepijo imunsko odpornost, čistijo kri, odpravljajo strupe iz telesa, skrbijo za dobro počutje. Če so jetra zdrava, smo polni energije, naša koža je lepa.

S tem enostavnim pripravkom, ki naj postane vaša jutranja rutina, pa boste dosegli vse to. Zaščitili se boste pred številnimi boleznimi in pomladili svoje telo. Uredila se bo prebava, imeli boste zadosti energije.

Recept za krepitev in čiščenje jeter je zelo enostaven. Potrebujete kvalitetno oljčno olje in sok limone. Vsako jutro zmešajte žličko oljčnega olja in žličko soka limone in na tešče popijte. Nato popijte dva kozarca mlačne vode, počakajte pol ure, potem pa imate lahko zajtrk.

Že po mesecu dni boste občutili velike spremembe. Koža bo lepša in pomlajena, prebava se bo uredila, energije bo dovolj, zdravi boste, uravnal se bo tudi holesterol.