Imate težave s hrbtenico? To vam bo pomagalo!

Napitek iz kurkume lajša bolečine. (foto: freepik.com)

Če imate težave z bolečinami v hrbtenici, v rokah, kolenih, v vratu, če imate vnete sklepe, potem preizkusite ta enkraten recept, ki hitro odpravi bolečine.

Če imate tudi vi težave z bolečinami v hrbtenici, križu, če vas bolijo sklepi, če želite okrepiti kosti, potem poskusite ta nasvet. Hitro vam bo pomagal in odpravil bolečine ter vnetja.

Potrebovali boste 300 do 400 gramov očiščenega česna. Tega na drobno sesekljajte in dajte v steklen kozarec, nato pa čez nalijte kvalitetno, nerafinirano olje. Uporabite lahko sončničnega ali oljčnega. Nato dobro zaprite in vsak dan pretresite. Kozarec imejte na temnem mestu dva tedna, nato pa vsebino precedite skozi gazo.

Olje, ki ste ga dobili, shranite v steklenico in hranite na temnem in hladnem.

Vsak dan, lahko pa tudi večkrat na dan vtrite olje na boleča mesta. Masirajte nekaj minut. Tudi zvečer pred spanjem namažite dele telesa, ki vas bolijo, zavijte še v toplo brisačo ali povijte z obvezo in pustite čez noč. Tak način zdravljenja izvajajte vsak dan, vsaj dva tedna. Kmalu boste opazili, da bolečine izginjajo. Nadaljujte in vztrajajte še vsaj nekaj tednov.