4 žličke na dan, pa boste zaščiteni pred vsemi boleznimi, tudi rakom

Ljudski recepti pomagajo in krepijo. (foto: freepik.com)

To močno zdravilo je naredilo pravo revolucijo. Mnogi trdijo, da je tako zdravilno, da lahko unči in ozdravi raka.

»To je hrana za zdravljenje celotnega organizma, v takšnem zdravem telesu pa rak ne more preživeti,« je povedal na svojih predavanjih ruski strokovnjak, profesor Hrista Mermerski, ki trdi, da je odkril revolucionarno zdravilo proti raku.

Zdravilni recept deluje zelo blagodejno na celo telo. Čisti žile, zdravi srce, obnavlja in krepi imunsko odpornost, čisti jetra in ledvice. Prav tako pa izboljšuje delovanje možganov in krepi spomin, ščiti pred infarktom in pomaga pri okrevanju vsem tistim, ki so doživeli srčno ali možgansko kap. Mnogi menijo, da je to eno najbolj učinkovitih naravnih zdravil na svetu.

Kakšne so njegove sestavine?

15 svežih ekoloških limon, 12 glavic česna, kilogram domačega medu, 400 gram kalčkov pšenice, 400 gramov orehov.

Najprej pripravite pšenico: 400 gramov semen pšenice dajte v steklen kozarec, nalijte vodo in pustite čez noč. Po 12ih urah precedite preko čiste gaze in dobro operite zrna. Spet precedite skozi gazo. Nato dajte zrna pšenice v posodo za 24 ur. Postavite na toplo in v tem času boste dobili pšenične kalčke.

Nato zmeljite pšenične kalčke, orehe in česen. Zmeljite še pet limon z olupki vred in dobro zmešajte. Iz ostalih limon izcedite sok in ga primešajte ostali masi. Na koncu dodajte še med in dolgo časa mešajte z leseno kuhalnico. Pripravek dajte nato v steklen kozarec in pokrijte. Pustite v hladilniku tri dni, nato pričnite z jemanjem.

Jejte po eno veliko žlico pred zajtrkom, pred kosilom, pred večerjo in pred spanjem. Če zdravite raka, potem jejte po dve žlici pripravka vsaki dve uri.

Profesor Mermerki trdi, da je to zdravilni recept, ki je pomagal že mnogim. Vseboval naj bi vitamine, minerale, proteine, zdrave maščobe. Izboljševal naj bi delovanje vseh žlez, organov.

Preden pričnete z jemanjem se posvetujte s svojim zdravnikom.