Tedenski horoskop od 9. 3. do 15. 3. 2020

Kaj prinaša teden? (foto: Freepik.com)

Ne najbolj obetaven začetek tedna s polno luno in počasno obračajočim se Merkurjem. Od srede naprej pa se bodo zavore sprostile in počasi se bo krepila energija za življenje. Večal se bo tudi optimizem, ki bo začel bolj krožiti med ljudmi. Lahko boste sklenili nov ugoden dogovor, srečali dobre prijatelje, znance, možnosti so tudi za večja darila, ki vam bodo spremenila življenje. Sreča bo na strani pogumnih in kreativnih, zato poskrbite, da boste zraven.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Bodite iskreni s sabo in si priznajte občutke, ki vas navdajajo ob spremembah v okolici in vas odmikajo od intime. Šele ko to spregledate v sebi, se lahko kaj spremeni. Malo vas bo zaneslo v komunikaciji in lahko, da boste zaradi veselja ali alkohola povedali več, kot ste želeli. Hoteli boste pozabiti dogodek, a ga mnogi ne bodo mogli. Čisto brez moči boste in če ste imeli kakršnekoli večje načrte, lahko, da bo vse odpovedano. Takšni dnevi so, da jih je najbolje preživeti doma in lenariti.
Optimizem se vam bo začel vračati, še posebej v družbeno koristnem delu. Imeli boste ideje, kako priti do večjih uspehov preko institucij.
Nasvet tedna: izogibajte se gruči žensk, ki bodo imele številne nasvete za vas. Pomembno je, da ohranite svojo fizično kondicijo na način, ki vam odgovarja in da ne popuščate pred vplivi okolja, ki želijo, da se prilagodite skupini za vsako ceno.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Kdaj boste spoznali, da nimate prav? Razburjate se o stvareh, ki so že mimo. Preverite realnost in se tako obnašajte, doma in med prijatelji. Celo vi ne zmorete vsega naenkrat rešiti, zato si naredite dober načrt za naprej. Ne pogajajte se, dokler vam ni čisto jasno, kaj želite doseči. Srečni boste in navdušeni nad sabo, zato lahko, da boste malo pretiravali z željo po pozornosti. Uspehi vam bodo dali še več poguma za javne nastope in izzive. Pazite pa, da vam slava ne udari v glavo in ne izgubite zdrave perspektive, saj je vedno nekdo kdo, ki opazuje in nobeno dejanje ne ostane anonimno.
Nasvet tedna: Ne reagirajte prehitro, sploh pa ne na podlagi ranjenih čustev. Sicer si lahko sami naredite večjo škodo, kot bi vam jo lahko kdorkoli drug. Upočasnite dihanje vedno, kadar začutite nemir, tako boste skrbeli za uravnavanje notranjega pritiska.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
Tako, kot želite, da se drugi obnašajo do vas, se vi obnašajte do drugih. To velja za vsa področja in dobro je, da začnete prakticirati svoje odločitve iz preteklosti. Odlično počutje v najboljši možni družbi se vam obeta. Tako iskreni boste, da se vam bodo ljudje zaupali in v vas prebudili čisto nov nivo pomoči oz. sodelovanja. Dobra spoznanja in prave uvide boste imeli glede svojega življenja in ciljev, ki jih želite še letos uresničiti. Rešitve se bodo kmalu pokazale, sprejmite jih. Čustveno se boste odprli določeni osebi, ki lahko, da vas bo prosila za pomoč, potem pa se bo izkazalo, da je ona bolj pomagala vam. Odprite srce, nič ni narobe z ljubeznijo.
Nasvet tedna: Čeprav se vam bo zdelo, da ste sami proti vsem ostalim, vztrajajte. Spremenili boste svoj način čustvovanja, kar je pogoj, da uspete v tem, kar ste si zastavili. Tudi ljudje okoli vas se bodo počasi začeli spreminjati do vas, ker bodo opazili vaše nove reakcije in ideje, ki jim bodo všeč.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Izogibajte se bolečim točkam, svoji notranji občutljivosti in se ne lotevajte nobenega pogovora, kjer se ne počutite popolnoma samozavestno in sproščeno. Vročekrvni boste in s številnimi prijatelji se boste zapletli v prepire, ki pa bodo temeljili predvsem na preteklosti. Preskočite jih že, življenje je lahko bolj zabavno. Čustveno boste nihali med popolnim navdušenjem nad vsem, kar se dogaja in med tem, da bi se romantično zaprli v svoj svet in sanjarili o življenju. Malo boste zmedeni, pretirano zgovorni in nič vam ne bo šlo dobro od rok.
Nasvet tedna: Skrbno premislite svoje ukrepe in ne odreagirajte na provokacije. Držite se dogovorov, da vam nihče ne bo mogel nič očitati in to vam bo dalo večjo čustveno svobodo. Pazite pa tudi na ravno držo, da osvobodite bremena iz ramen in hrbtenice.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Prepolni boste občutkov in sarkazma. Lahko, da boste s tem prizadeli bližnje, a vam bo vseeno, ker tudi oni ne pazijo ravno na vaša čustva. Ljubezen se vas bo tiho dotaknila, da še opazili ne boste, kako spreminjate načrte in se prilagajate situacijam, da bi se srečevali z določeno osebo. Veliko boste v tišini, saj boste imeli dovolj dela s sabo in z vsem, kar se vam bo spreminjalo. Težko se boste skoncentrirali na delo, a na srečo ne bo nihče od bližnjih opazil vaše odmaknjenosti.
Nasvet tedna: Dokler vam okoliščine ne bodo jasne, ne delajte nič na daljši rok, saj obstaja možnost, da vas nekdo – starejša oseba – prav grdo izkoristi. Ne obupajte, samo ne dovolite, da karkoli delajo v vašem imenu. Pazite na ledvice, na prepih in na dovolj tekočine, saj bo vaša notranja moč, ki jo ledvice predstavljajo, na preizkušnji.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Prijatelji, znanci vam bodo pokazali naklonjenost in zapletli se boste v prave dogodivščine, kar vam bo nenavadno, saj ste se precej navadili rutine. Sprostite se.
Začelo se vam bo dozdevati, kje tičijo vaše težave, še posebej, ko boste o tem spregovorili in se slišali, kako razlagate stvari izpred več let. Vseeno boste odločno zahtevali veliko zase in se popolnoma čustveno sprostili, ker se bo veliko vaših želja ugodno izpeljalo. To bo malo presenetilo vaše bližnje, ki niso navajeni takšnega obnašanja. Ljubezenske iskrice bodo lahko preskočile, še posebej pri samskih. Odprti boste za spremembe na čustvenem področju, zato bodo povabila na kavo deževala.
Nasvet tedna: Ne razlagajte vsem novih idej ali spoznanj, saj so povezana z vašimi osebnimi in intimnimi spremembami. Vrednost le-tega se lahko kar hitro izgubi, spremeni in zlorabi. Pomembno je, da ste vi spoznali svojo šibko točko.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
Hodili boste dva metra nad zemljo zaradi odličnega počutja in odprtega srca za ljubezen. Lahko, da bo temu kriva simpatija ali pa preprosto zaljubljenost v življenje.
Odlično se boste počutili v svoji koži in če ne bo nujno, ne boste vstopali v nikakršne pogovore, še posebej ne o stvareh, ki vas utrudijo. Ponosni boste nase, ker vam bo to uspevalo. Jasno boste pokazali, komu je namenjeno vaše srce, pri tem pa ne boste kazali nobenih znakov, da se vam kamorkoli mudi, kar bo sprostilo vse okoli vas. Želeli boste več učinkovitost, a vam bodo čustva in radost do življenja motile jasen tok misli. Razpršeni boste in komajda naredili nujne stvari. Naredite si urnik dela.
Nasvet tedna: Počakajte, da drugi naredijo svoje, vi samo sodelujte, ali pa še raje, počivajte. Zaradi čustev ne boste delali sprememb in dobro je, da ste realni, saj ne zmorete več vsega, kar ste si zadali.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
Čustva vam ne bodo dala miru, dokler ne uredite neke zadeve. Samo pogovorite se iskreno in izrazite svoje želje in načrte. Ne bodite užaljeni, če se vsi ne bodo strinjali z vami. A dovolj boste imeli čakanja, jasno poste pokazali svoje interese in zahtevali spremembe ali pa prekinitev nečesa, kar vas obremenjuje. Nestrpno boste čakali, da ljudje okoli vas spoznajo, da imate prav. Pri tem ne boste izbirali načina, da jim to dopoveste. Lahko, da se bodo nekateri zaradi tega odmaknili od vas.
Nasvet tedna: Potrebujete družbo, prijatelje, bližnje, ki vam bodo pomagali ohraniti svoje zdravje in stabilno psihično počutje. Pogovori vam odprejo nove vidike in lažje razmišljate potem, ko ste z nekom dobro podebatirali stvari, pa čeprav včasih izgleda, kot da se prepirate.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
Nihali boste med užaljenostjo in željo, da nadaljujete začeto, a ne bo se tako hitro končalo, zato se nič ne odločajte. Ne bodite preveč pametni, temveč prisluhnite idejam drugih. Počasi se vam bo pokazalo, v katerem grmu tiči zajec in čeprav boste vedeli, da ste deloma sami krivi, tega nikakor ne boste priznali. To bo izzvalo večje prepire doma. Vse močnejši boste v svojih zahtevah, pa tudi v čutenju drugih ljudi. Popolnoma jasno vam bo, kaj se dogaja, a ne boste želeli ustaviti dogajanja, kot da ste malo nagnjeni k trpinčenju sebe. Pazite, da ne popijete preveč energijskih napitkov ali kave, še posebej tisti, ki imate težave z visokim pritiskom. Izogibajte se rdeče barve.
Nasvet tedna: Malo boste stisnjeni v kot, zato bodite potrpežljivi, da se jasno pokaže, kje so potrebne spremembe in kje vam gre prav dobro. Ne izmikajte se iskrenosti in jasnosti, saj boste šele skozi pogovore lahko ugotovili svoje šibke točke.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
Vse, kar se boste dogovorili, bo odlično vplivalo na vaše življenje. Polni boste kreativnih idej in začuda ne boste imeli ovir v komunikaciji. Po vsem tem boste potrebovali počitek in se kar odmaknili od vsega, kar se bo dogajalo. Ne glede na dogovore se ne boste prikazali, kar bo pustilo grenak priokus v vaših odnosih. Vmes boste doživeli popoln mir, kot da je cel svet pozabil na vas. Zanimiva izkušnja, ki vam bo odprla nove poglede na prihodnost in sodelovanje. Počasi sprejemate novo stanje in sproščenost, ki se pojavlja v vas. Vse več energije imate in polni boste dobrih in kreativnih idej, ki si jih zapisujte in čim več sproti realizirajte.
Nasvet tedna: Še malo in lažje boste zadihali. Ne vmešavajte se v čustvene zaplete z ljudmi v vaši bližini, da ne boste na koncu vi krivec. Radi imajo dramo, ki pa vas močno utrudi. Zato sledite samo svojim idealom in načrtom, saj so dovolj zahtevni.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Dovolj imate mlačnosti in čakanja, da se drugi odločijo, kaj bi radi. Želite živeti in ni vam težko delati karkoli si zastavite, samo da vas drugi ne ovirajo drugi pri tem. Poiščite zaveznike. Nemirni boste in želeli boste urediti vse naenkrat, pa čeprav niti ne veste, kakšen bi bil vrstni red in kaj je nujno. Priganjali boste prijatelje in domače, ki pa vas bodo debelo gledali. Za nalogo si boste zadali, da uredite čustva in svoje osebno življenje, kar pa ne bo tako enostavno kot pričakujete, saj ni vse odvisno od vas. Posvetite se raje sistematičnemu gibanju v naravi in skrbi za telo, ki pa je v celoti odvisna od vas.
Nasvet tedna: Samo fizično delo vas osvobodi, vse ostalo boste skozi napačna čustva ali iz sentimentalne preteklosti popolnoma napačno ocenili in reagirali. Priznajte si, da niste v najboljši koži, da bi lahko čisto zaupali svoji intuiciji, ki vas pelje na stran pota.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Globoka čustva vas bodo povezala z neko osebo. Počutili se boste več desetletij mlajši in energije boste imeli za vse dogodivščine. Volja se vam bo tako povrnila in mnogo bolje se boste počutili pri vseh stvareh, ki jih boste počeli zase. Načrti se bodo dobro odvijali, zato lahko, da si boste privoščili več zabave. Ljubezen bo zakurila vse vaše energije in vso domišljijo. Ne glede na hladnokrvnost, ki jo kažete navzven, se vam navznoter dogajajo pravi mali pretresi. Želeli si boste, da vas opazijo oz. da vaše delo in pojava ter celotno življenje postane bolj vidno. Dovolj imate skrivanja v senci in povprečnosti, v katero nikakor ne spadate. Stopite korak naprej in zadihajte.
Nasvet tedna: Če zmorete, ohranite fokus samo na sebi. Sicer se lahko zgodi, da boste najboljše energije razmetavali za nepomembnosti navzven in opeharili predvsem sebe za zanimivo nadgradnjo svojega življenja.

Še več informacij boste našli tukaj in tukaj.

Za boljše počutje pa vam astrologinja Andreja Novak priporoča uporabo 100% naravnega izdelka. Več najdete tukaj.