Tedenski horoskop od 27. 7. do 2. 8. 2020

Kaj bo prinesel teden? (Foto: Freepik.com)

Popopran teden se obeta in že ponedeljek bo precej pester, zato ne čakajte, da vas drugi aktivirajo, temveč se sami usmerite v stvari, ki so potrebne, nujne ali zaželene, da jih danes realizirate, še posebej, ker bosta torek in sreda bolj pasivna in nejasna. Komunikacija in čustva se bodo okrepila od četrtka dalje in dosegla na nedeljo svoj višek. Zato bodite z dobrimi ljudmi, v dobrih okoljih in ohranite pozitivno naravnavo, pa bo to teden zapisan v vaši zgodovini.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Poskrbite za dobro spanje, saj bo od tega odvisno vaše počutje. Neprespani boste močno jezljivi. Jeza in nemir vas bo spremljal, če se ne boste zavestno pomirili in jasno izrazili svoje želje. Tako boste z lahkoto organizirali vsa področja življenja.
Ogromno energije lahko izgubite skozi komunikacijo in pričkanju o stvareh, ki nimajo smisla. Izsilili boste stvari, ki so vam pomembne in pri tem ne boste pomislili, da vam lahko takšno obnašanje kaj kmalu vrne.

Nasvet tedna: Ne pretiravajte s čustvi, da vas preteklost ne izčrpa in ponovno vpelje v star način življenja. Čas je, da ste iskreni s sabo in z drugimi ter zaživite bolj v skladu s sabo. Zato se ne odzivajte na provokacije, temveč sledite svojemu optimističnemu načrtu. Bodite trmasti zase in vztrajajte pri svojih načelih.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Čustveni in občutljivi boste na odzive drugih, zato bodite čimbolj v svojem miru. Delajte na tem, da si ga pridobite. S prijaznostjo lahko dosežete prav vse. A želeli boste vse imeti pod kontrolo in z nestrpnostjo boste to tudi dosegali. Razmislite, če je to smiselno in če želite okoli sebe nesrečne ljudi, ki se vas bojijo. Ker boste lažje pokazali svoja čustva in naklonjenost, povabite simpatijo na zmenek, vezani poklonite partnerju dovolj časa. Čustva vas lahko tako močno zajamejo, da ne boste videli nič drugega. Če boste sledili srcu, se bo vse odlično razvilo, v nasprotnem primeru pa boste prešli v skrbi in nemir.

Nasvet tedna: Osredotočite se na pomoč bližnjim, saj bo to vse osrečilo. Radi se intuitivno odzovete za pomoč tam, kjer je potrebno, zato to čim več prakticirajte.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Polni boste energije in z vsakdanjim elanom boste opravili več od pričakovanega. Nič vam ne bo težko in lahko boste premagali tudi upor okolice pred spremembami.
Brez da bi se zavedali, boste s svojimi besedami nekomu stopili na prste ali mu dodali soli na njegovo rano. To bo sprožilo večje reakcije, lahko pravo malo vojno v odnosu.
Pazljivo z jezikom, da ne boste skozi čustvena pretiravanja sprožili večje družinske prepire, ki se ne bodo tako hitro končali, kot jih boste zakuhali.

Nasvet tedna: Sprostite se v določenih odnosih in pokažite vsa svoja čustva ter razložite svoje nestrinjanje. Samo tako se boste odlepili od preteklosti in z resnico lažje zadihali v sedanjosti.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Nihali boste od prešerne volje in odprtosti za dogodivščine življenja, do popolne ujetosti v vsakdanjo rutino ter počutja odrinjenosti od ljubezni in prijateljev. Držala vas bo želja po svobodi. S slabo komunikacijo boste ustvarjal jezo v odnosih. Kadar ne boste vedeli, kaj narediti, se usmerite v svoje delo, tako bo več koristi in smisla.
Prehitri in preveč samozavestni boste v odnosih in ne boste prisluhnili mnenjem drugih, kar jih bo precej prizadelo. Tega ne boste tako z lahkoto rešili, saj boste omalovaževali njihova čustva in jih še bolj razjezili. Ne morete pričakovati od drugih, da vas v vsem razumejo, medtem ko je vam vseeno za njihovo počutje. Želeli boste presenetiti partnerja, pa to ne bo najboljša ideja.

Nasvet tedna: Ne računajte samo na svojo sicer dobro intuicija, saj vas lahko pusti na cedilu. Preverite tudi dejstva in jim ne oporekajte. Ne jemljite vsega skupaj preveč z lahkoto.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Sledite nenavadnim in ekstravagantnim idejam, ki vam bodo dvignile vaše počutje. Ne zapletite se v čustva okolice, opazujte pa, kdo vas podpira pri realizaciji. Jasno vam bo, kaj delate narobe in takoj boste popravili svoj odnos do čustev drugih. Ne dovolite, da vam bližnji zatirajo ljubezen. Ne klonite pod pritiski krivde. Čutili boste potrebo, da pokažete pozornost posebni osebi in rezultat bo že kmalu viden. Ljubezen med vama se bo razvila v popolnem zaupanju. Lahko, da boste sanjali o tej osebi in vajino srečanje bo imelo večji, dolgotrajnejši smisel.

Nasvet tedna: Ne skrbite za svoja čustvena nihanja, čeprav bodo povzročila težave s komunikacijo. Če se bodo doma pritoževali nad vami, vedite, da ste edini, ki ste se do sedaj cenzurirali v čutenju življenja in je čas, da se to spremeni.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Optimalno podporo imate za uresničitev želja. Lahko, da bodo na dan prišli strahovi, ki pa jih boste lahko premagali, zato se ne umikajte od načrtovanega. Potrudite se in preverite vsa dejstva o stvareh, za katere se morate odločiti. Čuvajte svojo moč.
Želeli boste uveljaviti svojo voljo preko čustev. A podzavest bo prevladala in čeprav ne boste želeli odpirati problemov, bodo kar sami prišli na plano. Dali si boste duška ter nekontrolirano povedali vse, kar vam je ležalo na srcu.

Nasvet tedna: Če ne najdete vzroka za materialno neuspešnost, prenehajte gledati, od kod prihaja k vam denar, temveč začnite gledati, kam ga usmerjate. Harmonizirati morate namreč sprejemanje in dajanje.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Čustveno boste sproščeni in odprti za potrebna sodelovanja. Lahkotno in sproščeno boste zaživeli. Pomagali boste, če bo kdo res želel in vztrajal, sicer se boste odmikali v svoj mir in harmonijo. Romantični boste s polno podporo ljubezni. Samski imate priložnost srečanja ljubezni življenja. Z lahkoto boste pokazali ljubezen in odnosi bodo cveteli. Vaš optimizem bo nalezljiv in partnerja ali simpatijo boste z lahkoto prepričali v bolj sproščeno življenje. Nenadno povabilo bo v vas zbudilo strast in veselje. Predajali se boste sanjarjenju in tkanju novih načrtov. Končno je prišel čas za vaše poglavje ljubezni.

Nasvet tedna: Ne zapravljajte preveč za stvari, ki jih želite izkusiti. Raje se osredotočite na srečo v odnosih ter doživljajte svoje idealno življenje.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Globoka čustva vam bodo zameglila um in ne boste se mogli trezno odločiti. Težke noči vas bodo prepričale, da je nujno spremeniti način življenja. Razkol med mislimi in čustvi vam bo delal vse več težav. Bodite pozorni, s kakšnim mislimi začenjate dneve. Dopoldanske misli, ideje in komuniciranje bo imelo največji vpliv. Zato bodite pozorni, s kom in kaj se pogovarjate. Z besedami boste testirali čustva vaših bližnjih in se pri tem prav zabavali, ko boste videli, kako se želijo izmakniti vašemu pronicljivemu opazovanju.

Nasvet tedna: Komunikacija vas je reševala, a tokrat boste šli čez mejo in naredili ravno to, kar ste drugim očitali. Pojdite na dopust, da razmislite o sebi. Odločite se za popolno prenovo sebe navznoter in življenja navzven. Prepoznajte svoje notranje želje in si priznajte, kakšno življenje si resnično želite.

Strelec 23.11. – 21.12.
Optimistični boste in pozitivno vplivali na vse vidike svojega življenja. Komunicirajte – s tem boste veliko razrešili. Zvezde vas aktivno podpirajo, zato boste zelo učinkoviti v vsem, česar se boste lotili. Besede ne bodo dovolj, zato se raje pokažite z dejanji tam, kjer želite koga impresionirati ali pokazati ljubezen. Še vedno imate velik magnetni privlak, ki vam daje veljavo okolja, ni pa nujno, da bo to okrepilo vašo ljubezen.

Nasvet tedna: Če boste pobudnik določene ideje, bodite pozorni, da imate dovolj tistih, ki vam jo bodo pomagali izvesti. Ne nasedajte na hvalo in spodbude tistih, ki bodo želeli samo z besedami sodelovati in ne bodo nič prispevali v dejanjih.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Življenje vas ne bo pustilo na miru in pokazati boste morali svoj interes, če boste želeli sodelovati pri večjih in zanimivih stvareh. Ne bodite malenkostni, sprostite se.
Nihali boste v počutju in želeli boste vzbuditi pozornost z odmikom, a vam ne bo uspelo. Nato se boste skozi humor želeli prebiti do simpatije. Zanemarili boste dejstvo, da ste se sami čisto odmaknili od vseh stikov z ljudmi. Vseeno boste imeli priložnost, da izpoveste ljubezen prav posebni osebi.

Nasvet tedna: Srečni boste. Ne razmišljajte preveč o čustvih in svojem življenju, temveč se začnite sproti izražati. Imeli boste možnosti urediti svoje odnose v družini in z bližnjimi prijatelji.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Občutljivi boste na mnenja, a pri tem pozabili, da vi sami nimate zadržkov pri izražanju. Svoje navdušenje boste delili in pričakovali strinjanje, a doživeli hladen tuš, saj se ne bodo strinjali z vašimi opažanji. Zato se boste počutili utesnjene in ranljive, a sočasno boste vi držali vse druge na distanci. Profesionalno ste se naučili izogibati stvarem, ki vam niso po volji. To lahko prakticirate nekaj časa in ignorirate posledice, ki pa bodo samo večje. Ugotovili boste, da se prijatelji odmikajo od vas in uporabili boste svoj šarm, da jih pridobite nazaj.

Nasvet tedna: Ne delajte z ljudmi kot s šahovskimi figurami. Sprašujte in sodelujte v dogovorih, ne pa se sami odločati za širšo družbo, saj se nihče več ne bo počutil dobro.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Počutje vam ne bo najboljše, saj boste dvomili o vsem, kar boste počeli. Spontano boste začeli spreminjati mnenje o sebi, saj boste opazili, da vas stara prepričanja ne podpirajo več dobro. Neverjetni optimizem bo vaša nova motivacija. Zaželeli si boste sprememb v ljubezni. Prebudila se no notranja strast. Samski, odprite se za spremembe. Vezani povabite partnerja na vroč zmenek. Dojeli boste nekaj novega za svoje bolj srečno življenje in miren um.

Nasvet tedna: Poprosite bližnje za mnenje in pomoč, ali pa ekstremno spremenite svojo dnevno rutino, samo ne vztrajajte v dnevni rutini, ki vam ne prinaša zadovoljstva in rezultatov.