Tedenski horoskop od 13. 7. do 19. 7. 2020

Kaj prinaša teden? (foto: Freepik.com)

Ponedeljek bo še malo zmeden v energijah, vendar bo torek popravil ta vtis in odprl moč vašega življenja in dogajanja na polno. Optimizem vas bo kmalu zajel, saj boste srečali veliko novih ljudi, ki bodo videli vaše najlepše energije. Merkur bo z direktno smerjo okrepil druženje in želeli si boste družbe. Strast vas bo razvnela, da boste bolj pogumni v čutenju in kazanju naklonjenosti, kar lahko pripelje do res lepih trenutkov ali povsem novih odnosov. Ne podlegajte ljubosumnosti, raje odkrijte svoje močne strani in pozornost ter s tem energijo usmerite v to. Od vas je odvisno, kako dobro boste preživeli ta teden, kam boste dali pozornost.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Čustva in strasti vas bodo čisto prevzele v tem tednu. Samo sledite jim. Veliko priložnosti se bo odpiralo in z lahkoto boste vzpostavili kontakte. Občutek ponovnega rojstva vas bo zajel. Imeli boste neizmerne notranje moči in privlačnosti.
Srečni boste, če boste iskreno pokazali, kaj želite. Skozi zmenke in ljubezen se vam bo začela uresničevati stara želja, na katero ste že pozabili. A stara čustva in hrepenenja vam bodo odkrila preteklost na nov način in aktivirali se boste v to smer. Vroče obdobje bo. In srečanja s simpatijami bodo še podkurila intenzivnost v odnosih.

Nasvet tedna: Izkoristite svojo magnetno privlačnost za uspešno komunikacijo. Ko boste imeli na izbiro, da ste glavni v družbi in se pogovarjate cel dan, ali pa, da se posvetite ljubezni v intimnem okolju z osebo, ki jo zelo občudujete, izberite modro.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Čustveno boste občutljivi in razdvojeni. Čutili boste naklonjenost do več oseb, kar vam bo povzročilo precej preglavic. Dovolj imate sprememb, a življenje želi svoje. Ugotovili boste, da ne morete sočasno delovati iz jeze in nadaljevati v ljubezni.
Pazite na besede, težko jih boste namreč vzeli nazaj. Uničite si lahko nekaj lepega, a lahko, da boste to prepozno opazili. Zato se boste morali odločiti, kako boste reševali odnose in verjemite, vaše jeze ne bo želel nihče. Bodite nasmejani in več v tišini.

Nasvet tedna: Ženske vam bodo dvigovale kri in jezni boste, a ne bo nič boljše, dokler se pravočasno ne izrazite. Povejte svoje želje in ne kvarite srečanj zaradi negovanja stare užaljenosti. Sprostite se in življenje se bo bolje obrnilo.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Nihali boste v počutju in idejah, kar bo predvsem obremenilo druge in ne vas. Polni boste energije in zgovorni, kot že dolgo ne. Pokazali boste veliko razumevanja, a neumnosti ne boste več prenašali.
Vi predlagajte, kaj bi počeli v družini ali s prijatelji, saj se ne boste mogli več prilagajati. Lahko, da se boste končno opogumili in simpatiji pokazali svojo naklonjenost ali oživili partnerski odnos. Pazite, da ne ranite bližnjih s hitrimi besedami, saj vam bo kmalu žal in boste potem porabili cel dan, da popravite to napako. Za ustvarjanje srečnih odnosov bo lažje, če govorite iz srca.

Nasvet tedna: Ne porabite vse energije za komuniciranje, temveč se sprostite in opazujte, kaj se dogaja z drugimi. Tako boste optimalno preživeli vse situacije in prispevali koristne ideje ter dosegli dobre rezultate.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Srečni boste, pa čeprav bodo vaša čustva močno nihala. Pretiravali boste z vsem, kar se bo poznalo na vašem počutju, a se ne boste obremenjevali, kot da podzavestno testirate meje okolice. Odličen čas za začetek novih odnosov ali ureditev starih. Lahko se boste sprostili, saj ima vaš partner ali simpatija dovolj razumevanja za vas in se vam ne bo potrebno prilagajati.

Nasvet tedna: Potrudite se, da opravite vse, kar je potrebno, da se boste lahko sproščeno predajali čustvom in zabavi, v katero vas bodo vsi vabili. Popazite na svoje zdravje, ki bo pokazatelj vaših čustev. Če boste odprti za ljubezen, potem boste cveteli od zadovoljstva, sicer vas lahko boli glava. Pijte dovolj tekočine.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Vznemirjeni boste, saj bo vaša sreča bo začela dobivati obliko in dolgotrajni smisel. Ne bo vam žal neprespanih noči in pretiravanj v izbrani družbi. Odločili se boste in sledili svojemu srcu ne glede na ovire iz okolja. Srečni boste, saj se bo odločitev izkazala za dobro in odprla nov način življenja, ki se ga boste končno lahko veselili. Potrpežljivi boste, a vseeno bo vsem okoli vas jasno, da ne boste mogli več dolgo čakati. Notranja sreča bo vse bolj nemirna. Vseeno stopite korak naprej in si zagotovite sodelovanje.

Nasvet tedna: Zavedajte se, da izstopate iz sivine, povprečja ter postajate to, kar zares ste. Ohranite srečo in ljubezen v sebi in okolici. Ne dovolite, da vam nesrečni pravijo, kako živeti.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Napeti boste in vnaprej pričakovali težave, ki pa jih ne bo. Vseeno se boste “kuhali” v starih čustvih in pretiravali z vsemi reakcijami. Vztrajajte pri svojih iskrenih izjavah in daljših pogovorih. A ko se boste želeli pogovoriti o družinskih aktivnostih, se ostali ne bodo najbolj strinjali z vami in bo kaj hitro prišlo do prepirov, kjer boste nastopili precej ostro, kar bo presenetilo vse. Mogoče je bolje, da greste sami v akcijo.

Nasvet tedna: Počakajte, ne vpletajte se v okoliška dogajanja, dokler ne boste v sebi zares začutili stabilnosti. Prisluhnite drugim in si pridobite dovolj časa, da realno o vsem razmislite. Tako boste mirno lahko sprejeli dobre spremembe.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Dobro počutje bo okrepilo vašo življenjsko – seksualno energijo. To bo povzročilo, da boste zadovoljni in sijali na vseh področjih življenja. Vseeno ne boste pretiravali s komunikacijo, temveč se boste raje odmaknili, saj vas bo zmotila zmeda in kaos v okolju. Ljubezen vam bo pomembna, a se ne boste za njo borili, temveč samo držali odprto srce. Z besedami boste aktivirali veselje pri simpatiji ali partnerju. Čutila se bo strast med vama, ki bo iz dneva v dan močnejša. Če ste samski, potem se samo sprostite. Vezani pa lahko, da boste zaradi tretje osebe dobro razmislili o svojem partnerstvu in življenju na splošno. Učili se boste izraziti svoja čustva na nov način, kar vam ne bo delalo težav, če ne boste preveč razmišljali.

Nasvet tedna: Ohranite stik z okoljem, pa čeprav samo na kratko. Tako boste pomagali okolici sprostiti stare energije, da bodo odnosi postali bolj zabavni.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Zagrabila vas bo megalomanija v vseh pogledih. Reakcije drugih vam bodo pokazale, kako stojite s čustvi in kje je potrebno kaj spremeniti. Ne boste točno vedeli, kaj se dogaja, samo vsake toliko boste presenetili še sebe s čustvenimi izbruhi. Imeli boste priložnosti za srčne stike, a lahko, da jih boste v vsem poslovnem adrenalinu čisto spregledali. Glejte ljudem v oči, samo tako boste lahko našli simpatijo oz. ljubezen življenja. Vezani, lahko obudite magičnost dvojine v domu.

Nasvet tedna: Čas je za sprostitev. Pozorni bodite na svoje počutje in pazite na srce ter stopala. Ne boste v najboljši koži in imeli boste občutek, da vam gre vse narobe. Poskusite se umiriti in lažje bo šlo. Ne boste se počutili najbolje, ne glede na to, da ne bo nič narobe

Strelec 23.11. – 21.12.
Dobesedno lebdeli boste v energijah ljubezni in nihče vas ne bo mogel zmotiti. Obdajal vas bo oblak mehkobe. Lahko, da se bo nasprotni spol zelo aktivno odzival na vas. Flirtanje se lahko hitro spremeni v kaj več, zato pazite, če se nimate namena globlje spustiti. Energije bodo močne, zato bo res umetnost prenehati ob pravem času. Skrili boste svoja čustva in jih delili samo s tistimi, ki jih bodo sami začutili. Spoznali boste vrednost osebe, ki jo že dlje časa poznate, a boste tokrat prvič dojeli, koliko vam pomeni. Zato ji pokažite svoja čustva in hvaležnost, to bo čisto dovolj.

Nasvet tedna: Bodite pozorni na stvari ali ljudi, ki so vam odveč in vam jemljejo vsakdanjo energijo in veselje. Smiselno je, da jih na dolgi rok opustite in si dovolite koristne spremembe v življenju.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Nujno je, da ste pozorni na svoj način izražanja, saj ste zaradi preteklih izkušenj precej zaprti in strogi, kar marsikoga odbije. Ne pričakujte, da se bodo drugi trudili za vaše dobro počutje, zato jim ne vsiljujte občutka krivde. Sprostite se če se le da.
Ljubezen vas bo mučila in ne boste vedeli, kako pristopiti. Vaša glava vam bo govorila eno, srce pa drugo in težko ju boste uskladili. Začutite najprej ljubezen do sebe, nato bo prišel čas za ljubezen v dvojini. Obudite jo v partnerskem odnosu. Samski boste imeli priložnost srečati pravo osebo. Vse se bo končno zložilo na pravi način in pozabili boste na vse tegobe.

Nasvet tedna: Stopite ven iz iluzije in se odzivajte na energije okolja. Prisluhnite čustvom in ženskam iz okolja, naj vam pokažejo pot, ki bo prinesla rezultate za pravo življenje.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Skomunicirajte vse, kar vas teži, saj si boste tako prihranili številne težave in izboljšali počutje. Odložite tudi skrbi, ki jih nosite za druge, saj jim na ta način prav nič ne pomagate, prej obratno. Skozi ljubezen se vam bodo porajale odlične ideje. Podelite jih naprej in takoj se bo začela njihova realizacija. Komunikacija bo malo nenavadna, pritegnila bo veliko smeha in dobrega druženja.

Nasvet tedna: V ospredju bodo vaše komunikacijske sposobnosti. Če lahko, na novo postavite pravila, da bodo ustrezala vašim novim standardom. Začnite takoj. S tem si boste uredili osnovne temelje, kar vam bo okrepilo notranjo moč tudi za poslovne uspehe. Končno vam bo jasno, kaj je potrebno narediti dalje, da na polno zaživite.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Malo boste zmedeni in težko se boste zbrali za večje druženje z ljudmi. Zato boste toliko bolj zadovoljni, ko boste lahko ustvarjali zase. Srečni boste, ker bodo vaše ideje prišle do izraza in prinesle velike rezultate. Popolnoma se boste posvetili nekaterim vidikom življenja, ki ste jih do sedaj zanemarjali in to vas bo močno osrečilo. Imeli boste dober občutek o sebi, ki vam ga nihče ne bo mogel zrušiti, zato niti ne bodo poskušali.

Nasvet tedna: Bodite egoistični in počnite vse tisto, kar vas izpolnjuje. Prevzela vas bo lepota, tudi morebitna ženska družba. Veliko dobrega ste že naredili, zato boste optimistično gledali naprej.