Tanja Žagar: “Delali bomo vse mogoče”

Tanja Žagar (foto: Facebook)

Priljubljena pevka in mlada mamica Tanja Žagar se je oglasila svojim oboževalcem preko družbenega omrežja Facebook. Tako kot vsi drugi glasbeniki, so tudi nastopi Žagarjeve zaradi koronavirusa odpovedani in prestavljeni.

A simpatična pevka kljub temu ostaja pozitivna in poziva vse, naj se držijo pravil stroke. Zase pravi, da bodo delali vse mogoče:

Delali bomo vse mogoče, predvsem pa se veliko igrali, skakali, pravljice brali, pa tudi peli in plesali… A vse to bomo do nadaljnjega počeli doma. Vsa ostala druženja, žuri, zabave, koncerti, ki smo jih bili vajeni do sedaj, pa pridejo na vrsto, ko bo spet pravi čas za to. Zdaj je pomembno le, da smo strpni, razumevajoči in da vsi skupaj poskrbimo za to, da to težko obdobje čimprej mine. Mislim na vse vas in upam, da nas je čimveč takšnih, ki vemo, da kar se mora, ni težko! Zato, če se le da, ostanite doma. Verjamem, da nam bo skupaj uspelo,” je zapisala na družbeno omrežje in dodala fotografiji. Na eni izmed njih se vidi, da ima Žagarjeva v naročju otroško knjigico. NJen sinček Karlo, ki mora tako kot mnogi ostati doma, bo z mamico očitno užival v branju knjigic.