Mesečna ASTRO napoved: Februar

Napoved za današnji dan, 13. 9. 2020 (foto: Freepik.com)

Preberite, kaj za posamezna nebesna znamenja pravijo zvezde za mesec februar. V mesečnem horoskopu pa najdete tudi nasvet zase!

OVEN
21.03. – 20.4.
Dobro vam bo delo, če se boste več razgibavali in postali bolj aktivni v družbi. Uspehi so vam namreč bolj naklonjeni zunaj, med prijatelji, medtem ko boste doma pričakovali popolno podporo in razumevanje. Po valentinovem boste praktično usmerjeni in želeli si boste dokončati nekatere načrte, ki jih imate z domom. Bolje boste razpoloženi tudi za fizično gibanje, saj vas bo telo začelo bolje ubogati. Lahko, da boste srečali prijatelje, znance iz daljne preteklosti, s katerimi pa očitno niste še poravnali vseh računov, saj bodo vse pretekle stvari priplavale na površje.
Nasvet meseca: če vas rado zebe v noge ali se ne morete spraviti k delu, razgibavanju, si večkrat nadenite rdeče nogavice, ki vam bodo pomagale aktivirati vašo notranjo energijo.

BIK
21.4. – 20.5.
Finančne skrbi vam bodo vzele kar precej časa, pri tem se boste jezili samo nase, ker ste sledili določenim trendom, ki pa ste že slutili, da niso najboljši. Ne vlagajte denarja in nepremičnin v kakršnekoli “dobre” posle v tem obdobju. Učite se namreč dajati in ne prejemati, zato se lahko življenje z vami malo poigra in namesto vas preda določene materialne stvari naprej. Čeprav imate zapisano ljubezen v tem mesecu, se vam lahko zgodi, da jo boste zaradi trmastega karakterja čisto zatrli in se pozabili veseliti tistih stvari, ki jih imate dobro urejene. V drugi polovici meseca boste precej bolj aktivni, pa tudi nestrpni. Lahko, da se boste zaradi tega čisto nenačrtovano spustili v nenadne prepire s sosedi, prijatelji … , zato je bolje, da se držite svoje rutine, da ne boste potem na druge jezni.
Nasvet meseca: izogibajte se težkim opravilom ali nenadnim povabilom na nenavadne dogodke, saj vam eno ali drugi pusti težje posledice za precej časa. Vaše telo mora biti v harmoniji s psiho, da je vse ok.

DVOJČKA
21.5. – 21.6.
Velik vpliv boste imeli na ljudi, še posebej, če se boste malo umirili in ne izrazili čisto vsega, kar vam pade na pamet. Koristno je imeti sito pomembnosti, da poveste tisto, kar je zares pomembno, ostalo pa spustite mimo. Ljudje vam bodo hvaležni za razumevanje in tudi za to, da ne boste dajali očitkov prav vsak trenutek. Zaupanje se bo razvilo v vaših odnosih, kar vam bo v veliko veselje. Mnogi vam bodo zaupali in pri tem samo pazite, da po pomoti ne poveste kaj naprej. V drugi polovici meseca boste občutljivi na odnose, pomembno vam bo, da se v družini razumete in včasih boste prehitro priskočili na pomoč in s tem zanetili prepire.
Nasvet meseca: Dogovorite se z bližnjimi in prijatelji, da vam javijo, kdaj potrebujejo vašo pomoč, samo tako se boste lahko resnično sprostili. Sočasno se boste tako vi kot oni naučili izraziti tisto, kar je smiselno in se bodo razgubili nepotrebni prepiri.

RAK
23.6. – 22.7.
Velike dosežke boste dosegli v tem obdobju, na kar boste zelo ponosni. Kreativnost bo cvetela in ne boste padli v čustvene zanke tako, kot se vam običajno zgodi. Ne glede na dobro voljo, vas bližnji ne bodo mogli zmanipulirati za lastne cilje, saj boste čisto predani svoji poti. Potem pa boste zapadli v hrepenenje v partnerstvu in ne glede na to, kakšno ljubezen trenutno imate v življenju, vam to ne dovolj. Želeli boste potrditve, žrtvovanja in malo drame na tem področju, kar pa ni nujno, da se bo za vas dobro končalo. Bodite pripravljeni iskreno se pomeniti o tem, kaj si zares želite in kaj vas muči, saj imajo bližnji počasi dovolj enih in istih pogovorov.
Nasvet meseca: knajpanje – tuširanje z izmenično hladno in toplo vodo vam bo uravnalo tako krvni pritisk kot čustveno stanje ter vam pomagalo pri morebitnih vrtoglavicah ali občutkom težke glave.

LEV
23.7. – 23.8.
Vse, kar si boste močno želeli, se boste z lahkoto dogovorili. Hoteli boste več svobode in postati bolj gospodar svoje usode, saj ne boste mogli delati več kompromisov zavoljo miru doma in v družbi. Dosti imate očitkov in zamer, saj resnično hrepenite po razumevanju in toplini. Nikakor ne boste mogli razumeti, zakaj vas domači krivijo za vse, saj se prilagajate kolikor zmorete. Ko boste sprejeli dejstvo, da se nekateri pač ne bodo spremenili, se bo zgodila pomiritev v vas in lažje vam bo. V drugi polovici meseca boste bolj odprti za srečo, ki jo boste čutili v sebi in s tem tudi privabljali v svoje življenje. Možnosti lepih presenečenj.
Nasvet meseca: smiselno je, da postanete bolj osredotočeni nase in manj na druge. Pri tem vas bodo podpirale vaše tri barve: bela, rumena in indigo modra.

DEVICA
24.8. – 23.9.
Dobro vam bodo stekle vse stvari, tako družabno kot osebno življenje in zdelo se vam bo, da se lahko malo odmaknete in si spočijete. No, to se ne bo tako izteklo, saj vas bo kolesje zagrabilo in ne boste se mogli kar odmakniti. Veliko boste razmišljali o novostih, pa jih še ne boste toliko vpeljali v življenje, kar vam bodo mnogi zamerili, saj ste toliko govorili o tem, naredili pa bolj malo. Zavedajte se, da je vaše počutje odvisno od vas in od vaše iniciative, zato se boste morali malo bolj potruditi, da boste izkoristili vso podporo, ki vam bo dana. Odnosi vas bodo bremenili, vendar samo zato, ker se pravočasno ne izjasnite, kaj si želite.
Nasvet meseca: izjemno bi vam koristile meditacije, masaže ali redne razgibalne vaje, še posebej v dopoldanskem času. To bi vam aktiviralo notranji ogenj in premičnost telesa, ki bi se do pomladi močno rehabilitiral, pomladil.

TEHTNICA
24.9. – 23.10.
Šele sedaj se boste končno sprostili od vseh praznikov in posledic novega leta. Spočili si boste in prišli do nove energije, ki jo boste dobro usmerili v svoje življenje. Mnogi bodo pričakovali vašo podporo in čas, ki ste jim ga vedno posvetili, a letos je čas, da se držite načrta in se odmikate od vsega, kar ni nujno, da naredite. Ustvariti si morate svoje-osebno življenje in naj vam drugi ne govorijo, kaj si zares želite, temveč vi sami naredite tako, da vam bo prav. Na koncu ne bo pomembno, kaj ste zamudili, temveč kako ste sebe na novo zgradili. Potrebujete namreč čas za notranjo rehabilitacijo, da boste lahko od znotraj navzven podprli bližnje, ki jih imate radi.
Nasvet meseca: umirjeno dihanje in pitje tekočine naj postane vaša navada. Pišite si, koliko vode dnevno spijete in do 12h se potrudite spiti 1.5 l. Če dodate še upočasnjene dihalne vaje, kjer zavestno izdihnete, kolikor zmorete in nato dovolite, da telo samo vdihne, boste že v nekaj dneh močno izboljšali svoje počutje.

ŠKORPIJON
24.10. – 22.11.
Družbeni uspehi vam bodo dali dober zalet in ne bo vam težko pomagati komerkoli, vendar boste imeli zadaj finančno računico, ničesar več ne boste delali zastonj. Ponosni boste nase in na ideje, ki jih boste dobivali, pri tem pa boste pozabili komunicirati z drugimi, tako da bo marsikatera ideja ostala na vašem papirju ali v glavi. Škoda je, da se tako kampanjsko odločate za pogovore, za dober uspeh bi se morali bolj redno odzivati in se pogovoriti. Uporabite vse svoje talente, tako intuicijo kot instinkt, predvsem pa uredite vse domače papirje, račune, da ne bo težav. Red doma bo podprl vaše dobro počutje.
Nasvet meseca: črna barva ali temno rjava vam bo okrepila notranjo moč in preprečila, da bi vas ljudje izčrpavali ali na vas prelagali svoja bremena. Pri tem vam bo močno koristila tudi zelo ravna drža, zato bodite pozorni, da imate ramena dovolj nazaj, da se prsni koš izpostavi.

STRELEC
23.11. – 21.12.
Umirili se boste in prenehali skakati na vse strani. Skozi sodelovanje s številnimi ljudmi ste spoznali, da se lahko najbolj zanesete nase in še mogoče na dve osebi. Če si želite sprememb, potem je to obdobje idealno za to. Sicer poskrbite, da vam energija ne bo uhajala v prazno in kreativno silo usmerite v dobre projekte zase ali za domači kraj. Želeli si boste miru in na živce vam bodo šli vsi, ki vas bodo želeli bodriti in se na silo veseliti nečesa. Radi boste v samoti, ki jo boste potrebovali za globoko počitek in razmišljanje. Želite na novo osmisliti svoje življenje, pa se zavedate, da je za to potreben dober načrt, pa tudi pogum, da mu potem sledite.
Nasvet meseca: Umirite se in se dovolj naspite. Če se ponoči premetavate in se ne spočijete dobro, se tik pred spanje stuširajte z bolj toplo vodo in pa posteljnino in pižamo imejte bele barve.

KOZOROG
22.12. – 20.01.
Dobro vam bo šlo vse, česar se boste lotili in nekako se vraževerno ne boste želeli veseliti, da se to prehitro ne konča. Izkoriščajte dobre vplive in ne čakajte na druge, da vam pomagajo ali pa jih pravočasno pokličite na pomoč. Hitro se boste namreč zapletli v večje sodelovanje in lahko, da bo to večji preboj za življenje, ki ga boste speljali elegantno in smiselno. Stabilnost vas bo veselila, zato boste potem vse ostale stvari delali bolj temeljito in sproščeno. Lahko celo, da se boste celo odprli ponovno ljubezni. Optimizem bo vse bolj postajal del vašega življenja, kar se vam bo zdelo čisto nenavadno, a bo kar trajalo.
Nasvet meseca: dobro pospravite dom, še posebej prostore, mesta, kjer se nabira krama. Tako boste trajno prečistili stare energije in priklicali srečo v svoje življenje.

VODNAR
21.1. – 20.2.
Ugled vam bo pomemben in skrbno boste preverjali, kako vas vidijo drugi. Ne glede na to, boste ohranili svojo iskrenost in neposrednost, kar bo nekatere zbodlo in vam bodo želeli kontrirati. To bo pri vas še okrepilo nestrpnost in lahko, da boste padli v začaran krog nemira in nesoglasij z ljudmi. Nekateri se bodo prav odmikali od vas, ko bodo začutili vaš nemir. Sprostite se in ohranite stik s svojimi načrti in ne dovolite, da vas okolica zaplete v svoje čustvene scenarije. Lahko, da boste šli na daljše potovanje ali dopust, kar vam bo močno koristilo. V drugi polovici meseca boste odprti za spoznavanje novih ljudi, saj boste želeli malo zadihati v odnosih in vam bo vsak pogovor z novim človekom prav pobožal Dušo.
Nasvet meseca: Hodite na daljše sprehode in to sami, da se skozi hojo dodobra nadihate in tudi sprostite misli, ki jih v vas sproža okolica. Narava vam bo pomagala osvoboditi slabe misli preteklosti in precej bolje vam bo.

RIBI
21.2. – 20.3.
Obremenjeni boste z vsem, kar se bo dogajalo in nikakor se ne boste mogli odločiti, kaj si zares želite, dokler ne boste spoznali, da pravzaprav ni potrebno izbirati, da lahko imate vse, kar vam življenje v tem obdobju ponuja. Srečali boste zanimive ljudi in tudi večjo simpatijo. Vseeno ne boste delali kompromisov, temveč boste sledili sebi in svoji poti, ki ste jo komajda našli. Ljubezen vam bo pisana na kožo in posvetili ji boste kolikor časa bo mogoče. Nek odnos boste želeli prekiniti, v resnici pa ga boste še bolj poglobili, kar vas bo malo zmedlo, a se boste nehali obremenjevati, tem več boste bolj čutili zadovoljstvo in mu sledili. Odnosi vam bodo v zadovoljstvo, saj se jih boste udeleževali samo toliko, kolikor se vam bo dalo. Sicer boste šli v svoj svet domišljije in kreativnosti.
Nasvet meseca: Če se še ne ukvarjate s kreativnostjo: slikanjem, vezenjem, pisanjem, glino .. čemerkoli, je sedaj smiselno, da najdete nekaj, v kar se boste poglobili in se skozi to dejavnost razcveteli. Zanimivo bo.

Še več najdete tukaj.