Mehiška igralka utrpela možgansko kap

Mehiška igralka Marlene Favela (foto: Instagram)

Mehiška igralka Marlene Favela, ki jo imamo pri nas na programu OTO znova priložnost spremljati v vlogi zlobne in preračunljive Nine v telenoveli Moč in strast (Pasión y poder), je leta 2013 preživljala pravi pekel, saj je utrpela možgansko kap, zaradi katere bi lahko celo umrla, če ne bi bila pravočasno poklicala zdravniške službe.

Na srečo bolezen na njenem telesu ni pustila posledic. »Možganska kap ni stvar, ki bi jo človek zlahka prebolel. Takrat se je moj svet obrnil na glavo. Imela sem res neverjetno srečo, saj sama kap niti operacija na mojem telesu nista pustili nobenih posledic. Po tem dogodku sem bila znova ista oseba, kot pred njim. Seveda sem se ob tej izkušnji ogromno naučila, saj lahko danes rečem, kako zelo srečna sem, da se lahko v tem trenutku pogovarjam z vami,« je 42-letna igralka priznala v pogovoru z mehiškimi mediji.

Marlene se je v tem času poročila z avstralskim poslovnežem Georgom Seelyjem, v preteklem letu pa se je razveselila rojstva hčerke Belle. »Ko so me novinarji po bolezni spraševali, kje se vidim čez deset let, sem sanjala o tem, da bi bila poročena in imela otroke. Danes na srečo živim te sanje,« je razkrila.