Kraljica mode: Melania Trump

Melania Trump je mnogim modni navdih. (foto: Facebook)

Prva dama Amerike in slovenske gore list Melania Trump je včeraj dopolnila 50 let. Vedno brezhibno urejena Melania, ki svojih let nikakor ne kaže, pa je mnogim ženskam modni navdih. Številne ljubiteljice mode navdihuje po vsem svetu. Spodaj si lahko pogledate nekaj njenih popolnih modnih kombinacij.

Z modo se je srečala že v najstniških letih

Melania Trump se je kot Melanija Knavs rodila v Novem mestu 26. aprila 1970 mladost pa je preživela v Sevnici. Že kot najstnica se je podala v manekenske vode. Kariera jo je 1996. leta vodila v ZDA, v New York. Tam je sodelovala z znanimi fotografi in v svoji karieri manekenke in fotomodela pristala na naslovnicah revij, kot so “Harper’s Bazar”, “Vanity Fair” ali “GQ”. Svojega bodočega moža, ameriškega milijarderja Donalda trumpa, ki je skoraj 24 let starejši od nje, je spoznala na modni zabavi v New Yorku leta 1998. Leta 2005 sta si izrekla usodni “DA” na razkošni poroki v Palm Beachu (Florida). Za Trumpa je bila to že tretja poroka. Njun sin Barron se je rodil leta 2006, Melania pa je istega leta postala ameriška državljanka, piše portal NOVA24TV.

View this post on Instagram

@jxhnbinder @wearebreitbart : Melania Trump Wishes Happy Easter in Kelly Green Shirt Dress, Snakeskin Pumps First Lady Melania Trump wished all Americans a happy Easter Sunday in an all-green ensemble with crocodile and snakeskin accents. In a video posted to her social media, Melania Trump sat on a white park bench while reading “The Little Rabbit,” the First Lady’s favorite Easter children’s book. Mrs. Trump chose to re-wear a linen green shirt dress by British label Cefinn and a dyed-t0-match vintage crocodile belt. The look was paired with, of course, a pair of snakeskin Manolo Blahnik stilettos in the same shade of kelly green. “I hope you are able to enjoy this special holiday and be sure to take care of yourselves and each other,” Mrs. Trump. #melaniatrump #manoloblahnik #firstlady #flotus #ootd #hervepierre #whitehouse #johnbinder #cefinn #dress #nicolebrylskincare

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on