Kubanski cvetlični med s potenco, APINATURE MED33, predstavlja izbor najboljšega medu iz karibskega tropskega cvetja, ki ga v ekološko neokrnjenem visokogorju Kube pridelujejo lokalni čebelarji. Med33 je pridelan po tradicionalnih metodah lokalnih prebivalcev in pod strogim nadzorom kakovosti prinaša 100-odstotno naravni užitek brez dodanega sladkorja, antibiotikov, GSO, pesticidov ali drugih dodatkov.
Med33 odlikuje popoln zaokrožen okus, kot da bi se vam v ustih raztopilo pravo medeno zlato. Polna rumeno-zlata barva tudi z videzom pripoveduje zgodbo vroče Kube, ki jo zajamete iz kozarca tega vrhunskega sladila in dodatka k prehrani.
Poskusite ga dodati v svoj žitni zajtrk, z njim osladite čaj ali kavo, ga namažite na kos kruha ali ga uporabite v sladkih dobrotah. Z njim lahko zaokrožite tudi danes zelo popularne »smoothi«-je ali ga vmešate v prelive za solate, mesne omake in podobno.
Raba medu sega daleč v našo zgodovino. Že predniki so ga radi uporabljali za izboljševanje okusa jedi, slajenje napitkov, pripravo sladic, pa tudi v t. i. »ljudski medicini« se še vedno radi poslužujemo rabe medu in medenih izdelkov.
Ali ste vedeli, da je zaradi naravne okolja ter metode pridobivanja ves kubanski med organski? Kubanske čebele ga nabirajo v dobro ohranjeni naravi in se pasejo po eksotičnem kubanskem cvetju, čebelarji pa po tradicionalnih metodah zanje skrbijo in med, ki ga čebele pridelajo v presežku, skladiščijo in prodajajo. Zgodovinarji pravijo, da je zaradi prekinitve uvoza pesticidov, insekticidov in podobnih snovi, Kuba našla alternativo v ekološkem pridelovanju. Poznavalci medu pravijo, da narava kubanskim pridelovalcem medu bogato vrača v obliki izjemnega medenega zlata specifičnega okusa, ki ga ne boste našli v drugih medovih.
Najlažje boste visoko kakovost prepoznali, če si Med33 privoščite kar »na žlico«, ko se vam zazdi, da potrebujete nekaj sladkega. Žlica medu bo potešila vašo željo in obenem s polnim okusom ter naravnimi danostmi zaokrožila prijeten občutek v ustih brez slabe vesti.
Še več najdete tukaj.