Kakšni so modni trendi nakita v letošnjem letu?

Letošnje leto bodo v ospredju predvsem izstopajoči uhani, prstani in verižice.

Letošnje leto bodo v ospredju predvsem izstopajoči uhani, prstani in verižice.

Poudarek je na njihovi velikosti, modernejši pa so bolj drzni kosi. Prevladovala bo svetlejša estetika, predvsem pa vpadljivi uhani. »Še vedno prevladuje srebrna barva, pridružuje pa se ji tudi rumeno zlata. Precej popularne so tudi teniške zapestnice. Prav tako pa se vrača tudi nakit iz 80. in 90. let, veliki obroči, geometrijski liki in velike ure,« je o trendih dejala vodja blagovne znamke pri podjetju Sten Time Maja Kožuh.

Aktualni so tudi beli in barviti kristali ter kompleti uhanov in prstanov. Poudarja, da naj nakit nosi zgodbo, lahko ga je tudi veliko nanizanega, je vpadljiv in opazen. Kot pravi, so dizajnerski kosi še vedno najbolj priljubljeni, saj ljudje dajejo prednost kakovosti in vrednosti nakita. V njihovih poslovalnicah lahko najdete več kot 30 vrst priznanih blagovnih znamk ročnih ur in nakita. Z občutkom za estetiko zagotavljalo lepe in čutne kose nakita, s svojo preciznostjo pa so izjemni strokovnjaki za ure. »Naša vizija je ustvariti dostopen luksuz za vsakogar na temeljih predanosti delu, medsebojnega spoštovanja in skrbno izbrane ponudbe,« je še pojasnila.

Nakit ali ura pomenita pozornost za vaše najdražje, s čimer jih boste osrečili in jim podarili trajni spomin. Oboje lahko kombinirate z modnimi oblačili, s čimer boste še izpopolnili svoj stil. Ura se denimo lahko nosi kot nakit, ki ga lahko še dodatno obogatite in naredite edinstvenega z gravuro. »Naše poslanstvo je s svojim delovanjem soustvarjati trenutke sreče, zadovoljstva in emocij naših cenjenih strank,« je sklenila.