6 znakov, da imate zelo dobro intuicijo

foto: Freepik.com

Intuicija ali notranji glas je sposobnost predvidevati, kaj se bo zgodilo, kdaj se bo zgodilo, se bo zgodilo nekaj dobrega ali slabega … kako močna je pri vas?

Ljudje, ki imajo intuiciji zelo razvito, lahko napovedo določene dogodke, slutijo, da se bo zgodilo nekaj dobrega ali slabega, čutijo, da jih bo nekdo poklical, točno lahko ugotovijo, kakšna je določena oseba, ali ta laže, je neiskrena, čutijo negativno ali pozitivno energijo …

Spadate tudi vi mednje? To je šest znakov, ki potrjujejo, da imate dobro intuicijo.

Slutite, da vas bo nekdo poklical

Se vam je kdaj zgodilo, da ste pomislili na določeno osebo, prav takrat pa vas je ta ista oseba poklicala po telefonu. Ali pa ste pomislili na določeno osebo, le nekaj trenutkov kasneje pa ste jo srečali? To se pogosto dogaja ljudem, ki imajo dobro razvito intuicijo.

Občutite, da je nekdo v nesreči

Če se vam pogosto dogaja, da občutite, da je vam bližnja oseba v nesreči, da se ne počuti dobro, da je žalostna, je to prav tako znak dobro razvite intuicije. To se lahko kaže tudi tako, da pomislite na določeno osebo in ob tem občutite nepojasnjeni nemir ali žalost.

Nepoznani kraji so vam domači

Se vam kdaj zgodi, da prvič obiščete določeni kraj, pa se vam zdi zelo domač? Na primer, ste prvič v neki hiši, pa dobro veste, kje je kopalnica, spalnica, kje imajo ogledalo, kje se skriva določeni kuhinjski pribor in podobno. Tudi to je znak intuicije.

Sanje postanejo resnične

Takšne sanje so drugačne od navadnih sanj. Ko se zbudite, to točno veste. In tisto, kar ste sanjali, se kasneje zares zgodi. Močna intuicija. Nekateri lahko celo sanjajo, kdaj bo določena oseba umrla.

Z dotikom vam je vse jasno

Močna intuicija se izraža tudi z dotikom. Če se dotaknete določene osebe in vam je v trenutku jasno, kakšna ta oseba je. Je iskrena, vesela, nekaj skriva, vam laže …. Prav vse misli o tej osebi se razjasnijo. Nekateri lahko celo po tem, ko se dotaknejo določenega predmeta, ugotovijo, komu je ta predmet pripadal, kako je živel in umrl lastnik tega predmeta.

Vnaprej veste, kaj se bo nekomu zgodilo

Intuitivni ljudje mnogokrat vedo, kaj se bo v prihodnosti določeni osebi zgodilo. To je lahko kot utrinek, ki švigne skozi misli, medtem ko počnete nekaj čisto drugega. Nekateri so sposobni predvideti tudi nekaj, kar nihče niti pomisli ne, da bi se lahko zgodilo.

(foto: freepik.com)

Pa vi, spadate med zelo intuitivne ljudi?