Super nasvet: Očistite telo strupov in uredite prebavo

Foto: pixabay.com

V prispevku boste našli zares uporaben nasvet, ki vam bo pomagal do boljšega počutja, do lepšega videza kože, okrepil bo zdravje in očistil organe strupov.

Recept je sestavljen iz zdravih naravnih živil. Priporočajo ga strokovnjaki za prehrano. Zelo priporočljiv je tudi za vse, ki imajo težave z ledvicami, ki so pogosto utrujeni in brez energije, ki imajo slabo prebavo in občutek napihnjenosti.

Zdrava živila bodo temeljito očistila vaše telo strupov, s tem pa se boste tudi zaščitili pred boleznimi, uredili prebavo in pospešili metabolizem.

Glavna sestavina pripravka je zelje. Surovo zelje je tako zdravilno, da bi moralo biti pogosto na našem jedilniku. Zelje je namreč močan antioksidant, vsebuje veliko vitaminov in mineralov in odpravlja vnetja iz telesa.

Za pripravo boste potrebovali skodelico drobno sesekljanega svežega zelja (belo ali rdeče), eno narezano jabolko, banano in dve vejici sesekljanega peteršilja.

V mešalnik dajte vse sestavine, nato pa nalijte še dva do tri decilitre vode. Dobro zmešajte, da dobite gladko zmes. Popijte za zajtrk ali za dopoldansko malico.

Če želite očistiti, okrepi, pozdraviti telo, če ste na dieti in želite zgubiti nekaj odvečnih kilogramov, pijte ta napitek dva do trikrat tedensko.