Položite led na določeno točko in zgodilo se bo to …

Po tej stari in zelo učinkoviti metodi s kocko letu, lahko naredite zares veliko dobrega za svoje zdravje. Ta metoda popolnoma obnovi vaš organizem. V prispevku preberite, kakšna je in kakšne so njene zdravilne prednosti!

Točka na telesu, kjer se stikata glava in vrat, točno na sredini, kjer je vdolbinica, je po kitajski tradicionalni medicini točka, ki zdravi celo telo. Nanjo položite kocko ledu in si na tak način popravite zdravje, izboljšate počutje, zdravite številne bolezni in še in še!

Točka se imenuje Feng Fu, piše tuj medij healthyfoodstar.com, pravilen postopek pa je sledeč: lezite na trebuh in položite kocko ledu na točko Feng Fu. Pustite 20 minut, mirujte. To metodo je najbolje izvajati pred spanjem. Ko začnete izvajati metodo, boste najprej začutili mraz, a ta bo že po pol minute izginil, nadomestila pa ga bo toplota. Metodo lahko izvajate enkrat do dvakrat na teden.

S to metodo boste popolnoma obnovili svoje telo, pospešili krvni obtok, izboljšali boste kvaliteto spanja, se znebili nespečnosti, izboljšalo se bo vaše počutje. Poleg tega pa boste izboljšali tudi prebavo in okrepili črevesje, odpravili glavobol, odpravili bolečine v sklepih in kosteh, pozdravili zobobol, zdravili boste respiratorne bolezni, nevrološke bolezni, kardiovaskularne bolezni, akutne bolezni prebavil, degenerativne spremembe hrbtenice, motnje delovanja ščitnice, hipertenzijo, hipotenzijo, artritis, astmo, podhranjenost, debelost, celulit, menstrualne motnje, težave z menopavzo, stres, duševne motnje, depresijo, kronično utrujenost.

Z izvajanjem te metode se bo vaše telo ponovno postavilo v ravnovesje, stekle bodo energije, telo bo prehodno, počasi se bodo pričele zmanjševati težave z zdravjem. Vse to pa boste opazili tudi preko povečanja energije in boljšega počutja.

Te metode pa ne smete izvajati, če imate srčni spodbujevalnik, če trpite za shizofrenijo ali epilepsijo. Preden pričnete s to metodo, se posvetujte tudi s svojim zdravnikom.

Vir prispevka in fotografija: http://www.healthyfoodstar.com/