Pijte to in v treh dneh bodo vaša pljuča kot prerojena

Pripravite si ljudsko zdravilo, ki odpravlja sluzi. (foto: freepik.com)

So tudi vaša pljuča v slabšem stanju? Bi se radi zaščitili pred gripo in prehladi? Bi jih radi okrepili, očistili in pozdravili? Potem upoštevajte to in presenečeni boste!

Četudi ne kadite, so ti nasveti lahko zelo dobrodošli za vaša pljuča. Sploh v času, ko so na pohodu razni virusi in bakterije. Okrepite jih na naravni način in se zaščitite pred gripo, kašljem, prehladom in drugimi boleznimi dihal.

Držite se navodil in očistite temeljito svoja pljuča:

Dva dni preden pričnete izvajati to kuro, prenehajte jesti mleko in mlečne izdelke. Ti namreč povzročajo sluzi. V večernih urah popijte pred prvim dnem kure skodelico zeliščnega čaja. Ta bo pomagal črevesju, da se lažje znebijo strupenih toksinov.

Prvi dan izcedite sok dveh limon, ga pomešajte v kozarec mlačne vode in popijte pred zajtrkom. Po zajtrku popijte 300 ml svežega soka ananasa. Tak sok vsebuje številne antioksidante, ki so zelo pomembni za zdravje pljuč. Pred kosilom popijte 300 ml soka iz svežega korenja. Med kosilom pa pijte sok, ki je bogat s kalijem.

Tega boste naredili iz 350 gramov pastinaka, ene zelene paprike, 200 gramov potočarke in 350 gramov kumare. Vse skupaj dajte v mešalnik ali sokovnik in naredite sok.

Pred spanjem popijte sok svežih brusnic.

Tak postopek ponavljajte tri dni. Poleg tega se tudi gibajte in imejte zadosti spanja. Jejte zdravo hrano, pijte vodo.

Na prvi pogled morda ta kura deluje zahtevno, ampak ni. Vse sestavine, ki jih potrebujete in če jih nimate doma, lahko kupite v trgovinah z zdravo prehrano. Vredno jo je preizkusiti!