Pijte pred spanjem: Recept, ki topi kalorije, ki ste jih zaužili čez dan

Pijte po eno žlico tega sirupa vsako jutro na prazen želodec. (foto: freeimages.com)

V prispevku boste našli super recept, s katerim boste preko noči stopili vse odvečne maščobe ki ste jih pridobili s hrano preko dneva.

Seveda to ne pomeni, da lahko jeste nezdravo in kalorično hrano. Tega ne počnite, saj obremenjujete svoje telo in prebavo.

Če želite shujšati, lahko to storite zelo hitro. Potrebujete trdno voljo, vztrajnost in nekaj zdravih nasvetov, ki vam bodo še dodatno pomagali. Eden takšnih je tudi ta, ki preko noči kuri kalorije, ki ste jih zaužili preko dneva. To pomeni, da pospešuje metabolizem in da se maščobe hitreje zgorevajo.

Čez dan jejte čim bolj zdravo in raznoliko. Pijte veliko vode, gibajte se.

Zvečer pa si pripravite ta recept.

Potrebujete dve žlički drobno sesekljanega peteršilja, dva decilitra tople vode, dva ščepca cimeta v prahu, žlico jabolčnega kisa, žlico medu, žličko naribanega ingverja in sok ene limone.

Najprej v vodi skuhajte peteršilj in ingver, ko se nekoliko ohladi, precedite, nato pa v tekočino dodajte vse ostale sestavine. Pomešajte in še toplo popijte pred spanjem.

Napitek si pripravljajte vsak drugi dan. Vztrajajte štiri tedne. Če bi radi še hitreje hujšali, si ga lahko pripravljate vsak dan, ampak v tem primeru peteršilj enkrat dodajte, spet drugič pa ne. Peteršilj je namreč zelo močan naravni diuretik, ki pospešuje delovanje ledvic in odvaja odvečno vodo iz telesa. Dovolj je, da ga pijete vsak drugi dan.

Poskusite s tem receptom, škodil vam zagotovo ne bo, le pomaga lahko!