Neverjetno hitro izboljša spomin, vid, sluh in stopi odvečno maščobo

(foto: freepik.com)

To zdravilno živilo naj bo čim večkrat na vašem jedilniku, iz njega pa lahko pripravite tudi zelo močno domače zdravilo. Navdušeni boste!

Večkrat smo že pisali o tem, kako zelo zdravilen je hren. Sedaj pa se je na spletu pojavil nov, izboljšan recept, s katerim so si do boljšega zdravja pomagali mnogi. Trdijo, da jim je zelo pomagal. Z njim so okrepili spomin, vid, sluh, si povrnili energijo ter uspešno shujšali. Če zares deluje ali ne, bomo morali preizkusiti sami, se pa zagotovo splača. Recept je sestavljen in naravnih sestavin, nima stranskih učinkov, zato kar pogumno. Če pa imate morda kakšno bolezensko težavo, je prav, da se prej posvetujete s svojim zdravnikom.

Hren je bogat z vitaminom C, kalijem, vitamini B skupine, vsebuje tudi železo, magnezij, fosfor. Pospešuje metabolizem, vrača telesu energijo in pomaga pri razmnoževanju dobrih bakterij v črevesju. Hren zelo uspešno pomaga tudi pri hujšanju.

Za pripravo recepta, s katerim boste krepili spomin, vid, sluh in s pomočjo katerega boste hitreje shujšali, boste potrebovali 130 gramov sveže naribanega hrena, štiri limone, tri žlice medu, eno žlico naribanega ingverja in eno žličko cimeta v prahu.

V mešalnik dajte hren in ingver, olupljene in na koščke narezane limone, med, cimet in dobro premešajte. Ko dobite gladko zmes, jo nadevajte v steklen kozarec, dobro zaprite in hranite v hladilniku.

Jejte po dve žlički zjutraj na tešče, eno pred kosilom in eno žličko pripravka zmešajte v toplo vodo vsak večer pred spanjem. Kuro izvajajte tri tedne, nato naredite teden dni odmora in spet ponovite. Rezultat vas bo navdušil!