Neverjeten recept, ki takoj odpravi bolečine v sklepih, kosteh križu …

(foto: freepik.com)

Preberite ta recept, ki vam bo pomagal tako rekoč čez noč. Naredite zdravilno naravno oblogo in se za vedno znebite bolečin!

Zelo priznani ruski recept, ki je pomagal že mnogim, opisuje oblogo, ki zdravi sklepe in kosti ter odpravlja bolečine. Mnogi so nad njim navdušeni, mnogim je ta nasvet pomagal.

Oblogo naredite iz domačih sestavin, jo uporabite zvečer, zjutraj pa zavržete. Že po prvem zdravljenju pa bolečine izginejo ali pa so občutno manjše. Zdravite lahko bolne in vnete sklepe, boleča kolena, vrat, križ, hrbet, komolce …

Potrebovali boste med, moko, jabolčni kis in žganje ali vodko. Vse štiri sestavine zmešajte v enakem razmerju, nato pa zamesite testo. Če je testo lepljivo in se prijema prstov, dodajte še moke.

Testo nato razvaljajte in položite na obolelo mesto. Povijte čez prozorno folijo, nato pa dobro povijte še z brisačo. Obkladek naj bo topel. Pustite ga delovati čez noč, zjutraj ga zavrzite, dobro sperite obolelo mesto s toplo vodo. Ponavljajte vsak večer, vse dokler bolečine ne bodo izginile.