Naravni pripravek, ki zdravi sklepe, kosti in preprečuje osteoporozo

Domači recept, ki takoj odpravi bolečine v sklepih in kosteh. (foto: freepik.com)

Četudi je osteoporozo zelo težko zdraviti, pa to ne pomeni, da ni mogoče. V prispevku najdete zelo močan recept, s katerim lahko lajšate težave s kostmi, sklepi, preprečite osteoporozo …

Ta učinkoviti recept naj bi bil tako močan, da hitro odpravi bolečine v kosteh in sklepih. Zanj pa potrebujete le deset žlic morske soli in dvajset žlic oljčnega ali sončničnega olja.

Obe sestavini dajte v steklen kozarec, dobro zaprite in dobro premešajte. Nato pustite nekaj dni na hladnem in temnem mestu, večkrat premešajte.

Pripravek nato uporabljajte tako, da ga vsako jutro s pomočjo bombažne krpice ali vate nanesete na boleče mesto na telesu. Masirajte s krožnimi gibi vsaj nekaj minut. Vsak dan pa dodajte tej metodi še dve minutki. Vsaj dan masirajte dlje časa, dokler ne dosežete dvajsetih minut. Metodo izvajajte zjutraj, ko vstanete ali pa zvečer pred spanjem. Ko prenehate z masažo, ta del še zavijte s toplo brisačo. Pustite dvajset minut.

Že po desetih dneh boste opazili razliko. Pospešil se bo vaš krvni obtok, pomagali boste, da se mišice hitreje obnavljajo, tudi kosti bodo vse močnejše.