Eno minuto drgnite prst in to se bo zgodilo …

Masaža zdravi. (foto: pexels.com)

To je na prvi pogled nenavadna metoda, a ko jo boste enkrat preizkusili sami, jo boste izvajali redno! Drgnite prst 60 sekund in to se bo zgodilo …

Srce in pljuča

Kadarkoli ste zadihani, vaše srce bije hitreje, drgnite palec. Ta je namreč povezan s pljuči in srcem. Dvignite ga pokonci, nato pa z prsti druge roke drgnite eno minuto. Takoj boste začutili olajšanje. Palec drgnite tudi, če želite okrepiti srce in pljuča

Boljša prebava

Če imate težave s prebavo, če ste zaprti, potem drgnite eno minuto kazalec. Kazalec je povezan tudi z vranico, zato krepi njeno delovanje. Z drgnjenjem kazalca boste okrepili črevesje.

Nespečnost, slabosti

Če imate težave s spanjem, če vam je slabo, potem drgnite eno minuto vsak dan sredinec.  Ta metoda bo pomagala tudi, če imate slabosti med vožnjo.

Migrena in bolečine v vratu

Če imate večkrat migrene, potem drgnite prstanec in mezinec skupaj. Prav tako boste s to metodo lahko odpravili bolečine v vratu. Pospešili boste cirkulacijo.

Dlani

Dlani so povezane z živci, zato vsak dan za minuto drgnite dlani eno ob drugo. Dlani se bodo segrele. Na tak način izboljšate svoje zdravje in okrepite imunsko odpornost.

Vredno je poskusiti, ne bo vam vzelo veliko časa!

Povzeto po healthyfoodstar.com.