Dve žlički na dan in adijo odvečni kilogrami!

Najbolj zdravilen je presni hren. (foto: bbc.co.uk)

S tem naravnim in zares močnim receptom boste zelo hitro izgubili odvečne kilograme, zravnali trebuh in odpravili tudi odvečno vodo iz telesa. Preizkusite sami in se prepričajte!

Poleg tega, da boste s tem naravnim pripravkom veliko hitreje shujšali, saj pospešuje metabolizem, pospešeno kuri maščobne obloge in pomaga telesu, da hitreje pokuri kalorije, boste z njim izboljšali tudi vid ter sluh, okrepili možgane.

Glavna sestavina tega pripravka je hren. To je živilo, ki zares pomaga topiti odvečno maščobo. če želite shujšati, hren jejte tudi kot prilogo. Najboljši je seveda sveži hren. Kupite koren in ga naribajte sami. A tako kot pri vsaki hrani, je tudi pri hrenu potrebna zmernost.

Hren je poln vitaminov in mineralov. Prevladujejo vitamin B1, 2, 6, C vitamin, magnezij, fosfor, kalij.

Za pripravo recepta boste potrebovali 125 gramov hrena, štiri limone, približno dva centimetra velik koren ingverja, tri žlice medu, dve žlički cimeta v prahu.

Najprej očistite in naribajte hren in ingver, nato ju zmešajte še v mešalniku, dodajte sok limon in spet zmešajte. Nato dodajte še cimet in med. dobro premešajte, zmes nadevajte v steklen kozarec.

Vsak dan pojejte eno žličko tega pripravka pred zajtrkom in eno pred kosilom. Eno žličko lahko pojeste tudi, ko se odpravljate na trening, v naravo, ko intenzivneje vadite.

Kura naj traja tri tedne, nato naredite nekaj dni odmora, pa spet ponovite za tri tedne.

Preden pričnete, se posvetujte s svojim zdravnikom.