Znana igralka razkrila, kaj počne v samoizolaciji

Foto: Facebook

Ameriška igralka Courteney Cox, ki je zaslovela kot Monica v Prijateljih, je v posebni izdaji šova Jimmy Kimmel Live od doma razkrila, da si čas v samoizolaciji krajša prav z gledanjem te serije. Preko Amazon Prime je odkupila vse sezone Prijateljev, trenutno si predvaja prvo, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Courteney Cox je Jimmyju Kimmelu v sredo povedala, da si je izziv ogleda celotne serije, v kateri tudi nastopa, zastavila iz preprostega razloga. Serija je še vedno zelo priljubljena, sama pa se je ne spominja dovolj dobro. Lani so Prijatelji praznovali 25. obletnico nastanka.

Courteney Cox in njeni soigralci v Prijateljih Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer naj bi sicer prav ta teden začeli snemati posebno epizodo Prijateljev, za katero bi po poročanju revije Variety vsak od njih prejel po 2,5 milijona dolarjev. A snemanje je zaradi razmaha novega koronavirusa odpovedano.

V šovu Jimmy Kimmel Live se je morala tudi pomeriti v poznavanju serije. Njen sotekmovalec je bil velik oboževalec Prijateljev. In televizijska Monica se je resnično slabo odrezala. Ostane ji zgolj upanje, da si bo ob ogledu celotne serije v času samoizolacije dodobra osvežila spomin, še piše dpa.

STA