Test: Odkrijte, kako komunicirate z drugimi

Preverite, kako komunikativni ste. (foto: Freepik.com)

Vas zanima, kako komunikativni ste, kako vas vidijo drugi ljudje? Na fotografiji so tri ženske in vsaka drži otroka. Izberite tisto, za katero menite, da v naročju ne drži svojega otroka, nato pa preberite, kaj to pove o vas in o tem, kako komunicirate z drugimi ljudmi.


Katera ženska, po vaše, v naročju ne drži svojega otroka? (Vir: BrightSide.me)

Ženska, številka 1
Če ste izbrali žensko s številko 1, to pomeni, da nimate veliko prijateljev, a za tiste, ki jih imate, naredite vse, da bi bili srečni. Cenite svojo zasebnost in ne spustite vsakega v svojo bližino. Če morate sprejeti težko odločitev, jo sprejemate sami. Vaša družina in vaši bližnji se lahko vedno zanesejo na vas, nikoli jih ne pustite na cedilu. A včasih se preveč žrtvujete za tiste, ki jih imate radi.

Ženska, številka 2
Če ste izbrali žensko s številko 2, to pomeni, da znate zelo dobro poslušati. Vedno podpirate druge in nikoli ne kuhate zamer dolgo. Z ljudmi se dobro razumete, zato imate veliko prijateljev. Tudi vaši sodelavci vas zelo cenijo. Včasih pa prehitro nekomu zaupate in ga hvalite, kasneje pa ugotovite, da ste se zmotili.

Ženska, številka 3
Če ste izbrali žensko s številko 3, potem to pomeni, da ste umirjena oseba in ljudje se z vami radi pogovarjajo. Verjamete, da je prijateljstvo pomemben del življenja in svoj čas zato radi preživljate s prijatelji. Vedno in z vsakim lahko sklenete kompromis in celo dosežete, da spremeni mišljenje. Včasih pa se tudi malce prenaglite. Če pri nekom najdete napako, takoj prekinete stike z njim.

Vir: Brightside.me