Tedenski horoskop od 30. 3. do 5. 4. 2020

Kaj prinaša nov teden? (foto: Freepik.com)

Transformacijski teden, ko se boste lahko zagledali v dogajanje na internetu in se čudili, kaj vse se dogaja z ljudmi. Dramatično srečanje med Jupitrom in Plutonom v znamenju kozoroga bo aktiviralo sočasno optimizem za nove temelje, nov način življenja, ki ga daje Jupiter ter moč Plutona, da se temu predamo popolnoma: zavestno in podzavestno. Bodite pozorni na svoje sanje in notranje strahove ter dovolite, da vam domišljija se usmeri v pozitivno smer.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Iskali boste rešitev iz zagate, v katero se boste sami spravili zaradi pretiravanja v besedah in dejanjih. Vaš vladar Mars vstopa v znamenje vodnarja in kar naenkrat boste čutili prekipevajočo energijo, ki vas bo sicer osvobodila, po vsej verjetnosti pa vas bo vsaj na začetku vodila v težave. Pazite na svoje obljube, saj vas bodo držali za besedo ne glede na to, kaj boste obljubili. Izogibajte se alkohola ali pretiravanja v katerokoli drugo smer. Ta teden lahko naredite največ zase s tem, da se resnično posvetite svojemu počutju in se popolnoma odmaknete od vseh nasvetov za druge.

Nasvet tedna: z dobrim fizičnim počutjem boste lažje razmišljali in bolje komunicirali. Ne iščite krivcev za vse, kar vam ne odgovarja. Ne mislite, da ste neuničljivi, saj vaše telo potrebuje nego in skrb. Poskrbite zase.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Čustva vas bodo prevevala in nujno je, da se sistematično umirjate, sicer se bo to poznali na povišanem krvnem pritisku. Ne dovolite si tega. Zamenjajte ploščo in se bolj posvetite strasti do sedanjega življenja kot jezi nad preteklostjo. Poglejte realno na situacijo in če ste pošteni, se resnično nimate za kaj pritoževati. Vaše težave so malenkostne in premostljive, zato kar pogumno naprej. Če ste osamljeni, se odprite za spremembe in najprej si v sebi priznajte željo po dvojini ali prijateljih. Nove energije in upanje se vam bo povrnilo v življenje.

Nasvet tedna: Ne bodite hladni do svojih bližnjih in prijateljsko naravnani do vseh tujcev okoli vas. Dosedanje prioritete preveriti, kako vaša prepričanja koristijo dobremu počutju vas in vaših bližnjih. Življenje ni nekaj, kar se dogaja nekje drugje, temveč vam, vsak dan sproti.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Izjemno občutljivo obdobje za vas. Ne boste prepričani vase niti v svoje ideje ali razmišljanja. Izgubljali se boste v sanjskem svetu in iskali potrditve za svoje ideje, a jih ne boste dobili ob pravem času in na pravi način. Pazite, da ne pretiravate v nesmiselni komunikaciji. Čustveno boste odprti in s tem spontano pomagali še komu. Vaš vladar Merkur se bo srečal z Neptunom, kar vam lahko povzroči precej težav, če boste okoli govorili nepreverjene informacije ali pretiravali z opisi dogodkov. Počivajte, meditirajte in se ne izpostavljajte.

Nasvet tedna: ohranite stik z zemljo. Vsakdanja opravila vas lahko rešijo pozabljivosti, odmaknjenosti in negativnih misli, ki se lahko v tem tednu kopičijo. Če ste nagnjeni k depresiji ali melanholiji, poskrbite za dobro očiščen dom in uporabite naravno eterično olje bora za dvig vzdušja v prostorih.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Odlično obdobje, ko boste skozi dobro komunikacijo takoj uredili svoje težave in strahove, ki ste jih prej čisto predolgo negovali. Ta teden boste skorajda ugotovili svojo idealno formulo za dobro vaše počutje in sočasno za dobro povezanost v družini. Sproščenost na vseh področjih bo prinesla večje rešitve, kot ste pričakovali. Kaj hitro se bodo pokazali prvi učinki, tako da boste za vikend že prav ponosni nase. Ne glede na dobro obdobje za vas, ne pretiravajte z razlaganjem situacije drugim, saj jo boste s tem zmanjšali, pokvarili dobre energije.

Nasvet tedna: ne razglabljajte o svojih strahovih, temveč čutite svoje vse bolj očitne talente, ki se odpirajo vsak trenutek, ko sledite srcu. Ne glede na to, kako vas vidijo drugi, sami veste, kdaj ste v dobri koži in teh trenutkov je vse več.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Skrbelo vas bo predvsem za materialno varnost, vseeno pa se boste začeli zavedati pravih vrednot in tudi zaupanja, ki jo čutite ob določenih ljudeh. Ljubezen bo okrepila vaše veselje nad življenjem in upanje, da se bodo stvari dobro razrešile se bo povečalo. Pogovarjajte se z ljudmi, ki so na vaši strani in vam to tudi pokažejo. Tuhtanje in raziskovanje v samoti vam sicer prinese zanimive rezultate, vendar bo sedaj čas, da se odprete za spremembe. Odmaknite se od tistih, ki vas dušijo. Vaše želje se bodo začele kazati v realni in pravi luči in počasi se bo življenje začelo vrteti v vam najboljšo smer. Ljubezen bo postala vaša spremljevalka.

Nasvet tedna: ne glede na to, kaj vse se bo dogajalo z ljudmi okoli vas, ostanite v svojem notranjem zadovoljstvu. Obilo moči se vam bo aktiviralo v smeri, kamor gre vaša ljubezen in odločitve bodo prišle same od sebe. Samo potrpežljivo naprej, kmalu bo vse drugače, dobro za vas. Uporabljajte rumeno barvo za svojo zaščito.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Na plano bodo prihajali globlji strahovi, ki jih ne boste mogli več držati zase. Lahko pa se zgodi, da boste pri pogovarjanju izgubili samokontrolo in pretiravali s prepiri. Zato razmislite, kaj želite zares sporočiti svojim bližnjim in razumite pogovor kot možnost za obojestransko izmenjavo mnenja. V nasprotnem primeru se lahko zgodi kaplja čez rob in se nek bližnji odnos prekine zaradi nespoštovanja in neumnosti. Krepila se vam bo notranja moč in vse bolj jasno bo, da imate vpliv še posebej na nasprotni spol, kar vas bo veselilo. Pazite pa, da tega ne boste zlorabljali.

Nasvet tedna: če imate ob sebi človeka, ki vam prisluhne tudi takrat, ko niti ne veste, kaj in kako bi želeli, potem ste blagoslovljeni. Poskušajte spoznati čustva, ki se vam ponavljajo, ker jih ne izrazite ob pravem času. Pri umiritvi vam bo pomagal melisin čaj in čaj materine dušice.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Srečni boste ne glede na situacija in odprti za ljubezen, dajanje in sprejemanje. Neko sporočilo vam bo polepšalo dni in vaš sanjski svet se bo spet na polno odprl za načrtovanje in ideje za prihodnost. Polno idej in novosti vam bo polnilo življenje, da se boste še bolj, kot je potrebno, izolirali pred vplivi okolja. Domišljija, novi načrti in stik s sabo, vse to vam bo dalo zaleta za prihodnost. Počitek vam bo dobro del, a za vikend boste že pripravljeni na načrtno in intenzivno komunikacijo. Vaša predstavnica Venera prehaja v znamenje dvojčkov, kar pomeni, da prihaja obdobje okrepljene komunikacije, ko vam nič ne bo težko se dogovoriti, spremeniti.

Nasvet tedna: ostanite v svojem filmu, saj zunanji scenarij ne nudi toliko domišljije in podpore, kot vaš osebni. Naredili boste velike preboje glede svojih čustev in želje po življenjski poti. Veliko stvari in ljudi boste preprosto spustili iz rok, da se same postavijo na pravo mesto. Pestro bo.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Vse, kar boste doživljali ta teden, vam naj služi kot notranji indikator vašega stanja.
Vse dni bo namreč vaš vladar Pluton popolnoma podprt z najmočnejšim učiteljem in optimističnimi vidiki Jupitra. To pomeni, da lahko v tem obdobju naredite dobree preboje, če ste usmerjeni v dobro. Če pa so stvari na trhlih temeljih, se vam lahko kaj tudi sesuje kot hišica iz kart.. Če kdaj, lahko v tem obdobju dosežete uspehe na igrah na srečo. Odpirala se vam bodo tudi obzorja čutenja, kjer boste vse bolj čutili moč življenjske energije in ljubezni.

Nasvet tedna: Odličen teden, ki ga ne prespite in ga poklonite sebi. Zato se izognite poročilom in aktualnim novicam, če le lahko in se usmerite v svoje načrtovanje, svoje cilje, s katerimi se boste zabavali še naslednjih nekaj let. Sedaj imate najmočnejšo podporo zvezd.

Strelec 23.11. – 21.12.
Zaljubljenost se bo zgodila ravno v trenutku, ko se boste odločili, da tega pa res ne potrebujete v življenju. Tudi sladkarije in pretirana hrana vam ne bo pomagala zadušiti lastnih čustev. Ta teden bo usoden, saj se bo vse pokazalo čisto v drugačni luči. Lahko, da vas bo strah vsega, a boste to skrivali. Ne boste se mogli umakniti sebi in čustvom, zato poglejte, kaj si zares želite od življenja, po čem tako hrepenite, da si do sedaj niste upali priznati. Imeli boste močan vpliv nase in na svoje bližnje. Bodite čuteči in iskreni, da po neumnosti ne izgubite osebe, ki vam je draga.

Nasvet tedna: odločilen teden, ko se lahko popolnoma pomirite z vso preteklostjo in si na čisto pridete s svojim življenjem. Pomembno je, da prisluhnete vsem, kar se dogaja v vas in da prav tako slišite vse svoje bližnje, kaj vam želijo predate. Modra barva vam bo pomagala pri dobrem počutju.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Iz vas bodo vsak dan sproti odpadali strahovi in prepričanja iz preteklosti . Zavedali se boste, da imate srečo in da se vse dogaja po nekakšnem vašem notranjem scenariju, ki ste si ga tiho želeli. Zaupanje, ki ga začenjate doživljati do življenja vas osrečuje in lahko si celo že predstavljate, da se vam uresničijo skrite želje. Jasno boste začeli videti svoje pomanjkljivosti in lahko, da boste v zadregi, ko boste ugotovili, kako ste v preteklosti trmoglavili zaradi stvari, ki so se vam sedaj razkrile v popolnoma drugi luči. Moč in optimizem bosta se krepila v vas. Tudi ljudje vas bodi začeli bolj upoštevati, videti v vas vse tisto, po čemer ste v preteklosti hrepeneli.

Nasvet tedna: vse naenkrat se bo dogajalo in vi samo sodelujte. Preboj večletnega življenja se vam obeta, zato ta teden posvetite sebi, svojemu počutju in vsemu, kar si želite od življenja v prihodnje. Dovolite si sanjariti in počivati, kolikor potrebuje vaše telo in si želi srce.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Izzivov poln teden bo. Zlepa ali zgrda boste želeli uveljaviti svojo voljo, saj boste imeli dovolj nesmiselnega čakanja, pregovarjanja v nekaterih odnosih in njihovega iskanja rešitev, če vi točno veste, kaj je potrebno narediti. Na srečo vam bodo bližnji sledili, a to ne bo ustavilo vašega notranjega nemira. Kot magnet boste, zato bodite povezani z vam dobrimi ljudmi in notranjim mirom, saj se sicer lahko nemir okrepi in k vam pritegne nesmiselne težave. Če ste skoparili z resnico, potem je sedaj pravi čas, da jo postrežete svojim bližnjim. To vam bo okrepilo ugled in lahko si obetate materialne koristi za prihodnost.

Nasvet tedna: ne zanemarite humorja, saj vam je dobra volja sedaj še kako potrebna. Skozi veselje boste lažje opravili notranje premike v občutek svobode ne glede na to kje in s kom ste.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Zasanjani boste in ne čisto prisotni v vsakdanjih stvareh. Ne spuščajte se v konkretne pogovore in stvari, ki jih ne razumete, saj se lahko osmešite ali celo izgubite dobre prijatelje. Ženske bodo imele velik vpliv na vas, zato je pomembno, da ohranite fokus na sebi. Čustveno boste bolj ranljivi, zato je smiselno, da se posvetite telovadbi in fizični kondiciji, da vas malodušje ali težave drugih ne prevzamejo. Imeli boste dobre ideje, a premalo vztrajnosti, da jih izpeljete. V nedeljo bodo možne spremembe in nekatere ideje ali pogovori vas bodo vznemirili, pa tudi spravili v pogon.

Nasvet tedna: občutki notranje moči in predaje življenju vam bodo dajali navdiha za dobre ideje. Skozi teden sledite sebi ne glede na reakcije okolja, saj bodo le te samo preizkušnja, da boste spoznali, kako je dobro, ko ohranite fokus na sebi in nadaljujete v začrtani smeri.