Oče spregovoril o smrti zvezdnika Camerona Boyca

Cameron Boyce z družino (foto: Instagram)

Nekaj več kot šest mesecev po smrti Disneyjevega zvezdnika Camerona Boyca so njegovi starši končno prekinili molk in prvič javno spregovorili o nočni mori, ko so jo preživljali 6. julija 2019. Victor Boyce, oče 20-letnega umrlega igralca, je opisal zadnji večer, ki ga je preživel v sinovi družbi.

»5. julija smo Cameron, njegova sestra Maya, Libby in jaz skupaj večerjali. Sedeli smo na dvorišču za hišo, kjer smo se šalili in smejali, kot vsak drugi dan. Bil je res zabaven večer. Nekaj ur kasneje smo se poslovili z običajnimi reki rad te imam,« je razkril.

Grozljiva novica o sinovi smrti ga je povsem šokirala. »Prejel sem telefonski klic sinovega sostanovalca. Povedal mi je, da je Cameron umrl. Počutil sem se, kot da sem stopil na oblak. Vse okoli mene je postalo belo, izgubil sem glavo. Kričala sva in jokala. Na poti do njegovega stanovanja sem večkrat zapeljal na napačne odcepe. Še vedno ne morem verjeti. Ne morem sprejeti, da se je to res zgodilo. Vse skupaj je ena velika nočna mora, ki se noče in noče zaključiti. Kako naj prebolim smrt lastnega sina,« je dejal.

Cameron Boyce (foto: Instagram)