Krofe so pekli tudi v Domu upokojencev Šmarje pri Jelšah

Peka krofov v Domu upokojencev Šmarje pri Jelšah (foto: Facebook)

Pust se je poslovil, ostali pa so sladki spomini, ki prihajajo iz mnogih domov za starejše po Sloveniji. Tako so tudi v Domu upokojencev Šmarje pri Jelšah pred dnevi imeli peko krofov.

S pomočjo članic iz UTŽO Šmarje pri Jelšah smo na stanovanjskih skupinah Jelke, Jesen, Mesečniki, Čebelice in Tavžentrože pekli krofe. Eni stanovalci so bili bolj aktivni pri peki, drugi pri jedi vsem pa je bilo skupno druženje in veselje ob vonjavah tradicionalne pustne slaščice,” so zapisali na družbenem omrežju Facebook.

Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah (foto: Facebook)

Njihove fotografije pa razkrivajo, da so preživeli čudovit dan.

Škoda, da je pust samo enkrat na leto

NORI PUSTNI TOREK JE ZA NAMI. V restavraciji doma so se zbrale pustne maske iz celega doma, se potegovale za nagrade, ki so se delile, rajale, vriskale, pele in plesale. Današnji dan je bil še eden tistih, kjer smo vsi skupaj, tako stanovalci kot zaposleni, dokazali, da nas povezuje navihana otroška igrivost, razigranost in zavedanje, da drug drugemu stojimo ob strani. Res smo se zabavali. Škoda, da je pust samo 1x na leto,” so še zapisali na družbenem omrežju.

Je tudi v vašem domu za starejše pestro, veselo in zanimivo? Delite svoje trenutke z nami in nam pišite na naš elekrtonski naslov [email protected].