Naslednji teden za vas kar dva koncerta: Astrid- in Slavko Ivančič

Vračajo se poletni ALEJINI »after work« koncerti. Že prihodnji torek, 20. avgusta, vas bo ob 20. uri na terasi ALEJE SKY razvajala dinamična pevka Astrid-. Na vrsto bo prišel tudi priljubljeni pevec Slavko Ivančič, tokrat izjemoma v četrtek, 22. avgusta, ob 20. uri. Brezplačne vstopnice si lahko zagotovite na info točki nakupovalne destinacije že pet dni pred dogodkom. Vstopnice, ki so bile že prevzete, so še vedno veljavne. Pridite, zaplešite in uživajte ob melodijah ter se sprostite v prijetnem ambientu ALEJE SKY.

Na »after work« koncertu bodo to poletje nastopili še Klemen KlemenSaša LešnjekSausages in Jet Black Diamonds. Pred tem so večere že popestrili Zoran Čalić BandFed Horses trioHamo & Tribute 2 Love in Zala Smolnikar.

Ob lepem vremenu se nam lahko še vedno pridružite vsako sredoob 19. uri na funkcionalni vadbi in vsako soboto ob 10. uri na pilatesu, ki sta odlična priložnost za gibanje na svežem zraku. Prav tako vsak zadnji četrtek v mesecu poteka razigrana vadba salsation, ki združuje ples in fitnes. Vsako soboto do konca avgusta ne spreglejte tudi brezplačne zumba vadbe, ki omogoča energično rekreacijo ob glasbi v teh poletnih večerih.

Še ta mesec se lahko pridružite in uživate tudi v ‘Happy Games’ kotičku, kjer se lahko brezplačno preizkusite v igranju družabnih iger in zbirate žige za čudovite nagrade. Ne zamudite te zabavne priložnosti na ALEJI SKY.