Živahno poletno dogajanje na ALEJI SKY

Vabijo vas tudi k ogledu tekem evropskega nogometnega prvenstva Foto Janez Štrukelj.

Koncert Hamo & Tribute 2 Love je napolnil teraso na ALEJI SKY, kjer so ustvarili prijetno in sproščeno vzdušje. Torkovi ‘after-work’ koncerti so se izkazali za priljubljeno destinacijo za druženje, kar potrjuje tudi množica obiskovalcev. To so koncerti, ki se bodo zvrstili vse do septembra: Zala SmolnikarFed Horses duoZoran Čalić BandAstrid-Klemen KlemenSaša LešnjekSlavko IvančićSausages in Jet Black Diamonds.

Poleg glasbenih dogodkov je ALEJO SKY zavzela tudi športno-navijaška evforija. Na 7m2 velikem zaslonu lahko spremljate vse tekme evropskega prvenstva v nogometu. Jutri bo še posebej pestro, saj bo ob 15. uri tekma med Slovenijo in Srbijo. Vabljeni, da se pridružite in skupaj s prijatelji ustvarite nepozabno izkušnjo.

ALEJA SKY ponuja še več poletnih aktivnosti za vse ljubitelje športa in rekreacije. Vsako sredo ob 19. uri in vsako soboto ob 10. uri, v primeru lepega vremena, potekajo brezplačne vadbe, ki vključujejo funkcionalno vadbo in pilates. Te vadbe so primerne za vse stopnje pripravljenosti in so odlična priložnost za izboljšanje telesne pripravljenosti na svežem zraku.

Poleg rednih vadb pa ALEJA SKY ponuja še dodatne poletne športne aktivnosti. Vsak zadnji četrtek v mesecu bo na voljo vadba Salsation, ki združuje elemente plesa in fitnesa za zabavno in učinkovito vadbo. Vsako soboto v juliju in avgustu pa bo potekala brezplačna Zumba, ki prinaša energičen in zabaven način rekreacije ob glasbi. Ne zamudite te odlične priložnosti za aktivno preživljanje prostega časa in se pridružite ostalim navdušencem na ALEJI SKY.