Nova trgovina Knajfi odpira svoja vrata v Cityparku – Kraljestvo japonskih nožev za vsak okus

Citypark, največje nakupovalno središče v Sloveniji, bo kmalu bogatejši za novo trgovino, ki bo navdušila vse kulinarične navdušence. Knajfi, trgovina s specializirano ponudbo več kot 200 različnih japonskih kuhinjskih nožev, odpira svoja vrata in prinaša bogato izbiro vrhunskih izdelkov za vsak kuhinjski izziv.

V tej trgovini boste našli legendarne japonske nože, kot so Santoku, popoln za vsestransko uporabo, Yanagiba za pripravo sashimija in sushija, ter Nakiri za natančno rezanje zelenjave. Poleg teh bodo na voljo še drugi noži, kot so Kiritsuke, Petty, Bunka, Deba, Usuba in mnogi drugi, ki bodo zadostili potrebam tako domačih kuharskih mojstrov kot profesionalnih chefov. Za tiste, ki se šele spoznavate z japonskimi noži, priporočamo Gyuto – japonski ekvivalent zahodnega kuharskega noža, ki je vsestranski in nepogrešljiv v vsaki kuhinji.

Osebje Knajfi je strokovno usposobljeno in z veseljem pomaga pri izbiri pravega noža glede na vaše kuharske potrebe. Ne glede na to, ali iščete darilo za navdušenca nad kuhanjem ali pa želite izpopolniti svojo kuhinjsko zbirko, boste v Knajfi našli najboljše japonske nože, izdelane po tradicionalnih tehnikah.

Knajfi ni zgolj trgovina, ampak tudi prostor, kjer se prepletata umetnost kulinarike in strast do popolnih kuharskih pripomočkov. Vsak nož, ki ga najdete v trgovini, odraža japonsko filozofijo kuhanja, kjer je preciznost ključna. Ustanovitelji trgovine so zavezani k temu, da z vami delijo bogato kulturno izročilo japonskih nožev, ki vam bodo v kuhinji omogočili natančnost, eleganco in užitek pri pripravi vsake jedi.